Videl pred desetletji, zdaj pa mi jo pokaži v Lidlu, Hoferju, Eurospin.... Kot vem sta bolj ali manj samo še Laško in Union (masovno) na povratni embalaži. Pa še to bolj ali manj po gostilnah. Vse ostalo je na piksnah. Tudi sam, priznam. Že dolgo nisem kupil pira v flasah. Naj naredijo 10c razlike pa se zna spremenit. Pa naj piksna in ostala nepovratna embalaža pokrije dodatne stroške s kavcijo in pranjem.ti še nisi videl stekelnice od pira ki je kar lepo povratna
Indija in Kitajska nista umazani zaradi njihovih vrečk, ampak predvsem zaradi industrije za razviti Zahod (no ja, vedno bolj tudi za njih).Pa kdo si ti, da mi boš govorila koliko bom zapravil in kaj bom kupil? Poglej v muslimanski svet kakšna svinjarija je tam. Tam naj začnejo skupaj z Indijo in Kitajsko.
Jaz sm osebno pisal že takoj na začetku kako so si lahko privoščili tako bedarijo. A rabim še tu gor pisat nekaj kar je očitno?To sem prilepil že včeraj, pa so kar spregledali, skupaj z gobo.
FB? Kera stranIz FBja..slika
Fotka je iz lanskega martinovanja v Mariboru.FB? Kera stran
Pa to ni kongresni trg
Uff sem potem padel pod fake news. Se opravicujem :/Fotka je iz lanskega martinovanja v Mariboru.
https://www.vecer.com/video-razdejanje-na-trgu-leona-stuklja-po-martinovanju-6611175
ziher so bili migranti krivi
Ja no,,eni jih delajo drugi pa verjememo tem fake newsom....je pa treba znati bit objektiven in ločiti.Uff sem potem padel pod fake news. Se opravicujem :/
Manj potroštnišva in manj proizvodnje. Manj proizvodnje manj obremenitev. Manj obremenitev in več prostega časa. Več prostega časa in več gibanja v naravi. Več gibanja v naravi in večja želja po nastanitvi ko pade mrak. Manj pozidanosti in večja želja po naravnih zaklonih. Jam je sicer premalo, malo se bomo stisnili pa bo.
sicer ga ne pijem ampak vsaj po merkatorju vidim da ljudje kar nosijo nazaj flaše od vode in piva. vsi v merkator za čisto okolje!!!Videl pred desetletji, zdaj pa mi jo pokaži v Lidlu, Hoferju, Eurospin.... Kot vem sta bolj ali manj samo še Laško in Union (masovno) na povratni embalaži. Pa še to bolj ali manj po gostilnah. Vse ostalo je na piksnah. Tudi sam, priznam. Že dolgo nisem kupil pira v flasah. Naj naredijo 10c razlike pa se zna spremenit. Pa naj piksna in ostala nepovratna embalaža pokrije dodatne stroške s kavcijo in pranjem.
In tukaj velik minus gornjim trgovcem.
Tudi vina praktično ne vidim več v povratni embalaži.
Kaj pa olje? Tisto za pohanje cvret!