V Nici 2 km s tovornjakom vozil čez ljudi

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
...kot berem občasno tuje medije, jih tudi muslimani obsojajo. te "norce" namreč.

Dajmo jim nekaj orožja, pa naj jih sami potolčejo. Potolčejo svoje!
Časa imajo dovolj. Mladi so dovolj. Streljati se naučiš v tednu dni. Klati pa zna verjetno vsak, starejši nad 12 let...

In potem je SEVEDA svizec zavil čokolado. Ni volje, ni jajc. Ker so tudi ekstremni muslimani "naši". Oziroma "njihovi"...
Naše pa ja ne boš...

Pa nič. Jih bo pa kdo drug. Drugače žal ne bo šlo. No, saj jih že. Nekaj deset kosov vsak dan...
Bo zmanjkalo devic...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
čakaj no....saj tudi med nami dobiš norce. jih lahko razločiš? če bi imel orožje, bi kar malo počez usekal po folku, češ, bog že ve, kdo je kriv??? to je napačna demagogija
smile-1.gif

če bi že lahko karkoli reševal, bi moral iti z začetka. torej, preprečiti selitev narodov in vzpostaviti (stari) red v nemirnih državah. vendar, stari red je spet dvoumen. recimo libija je imela nekdaj dober sistem. ki pa ni bil povšeči tujcem (izkoriščevalcem). s to našo liberizacijo in zahodnim mišljenjem je vse skupaj hudič
smile-1.gif

mah, to temo lahko razvijamo v nedogled...psi lajajo, karavana gre dalje
frown-1.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Me prav zanima, koliko sranja (umorov, posilstev) bodo v naslednjih 10-ih letih naredili Ahmedi na Madžarskem?
In kako se bodo počutili muslimani (celo tisti "pridni") na Madžarskem? Bo mogoče promet noter, ali pa mogoče celo ven?

In kako bo na Slovaškem - 20.000 "domobrancev", ki bodo, če bodo imeli tudi pištole, tudi streljali?
Brez desetletnega predrkavanja po sodiščih! In koliko kazni bo dobil Slovak, če bo ustrelil Ahmeda? Ali pa ga bo kar policist?

Počakajmo leto, dve. Da vidimo tudi, kako bo s kalifatom v omenjenih dveh državah...

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
o joj, k bi se ti mal umiril in stopil na realna tla bi bil tud alter lepši.

Navijaš za "spremembe", islamizacijo Slovenije?

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

hahaha... paranoiki bogi...

Dear #leftists, can we talk about radical #islam? hello, anyone listening?
Cnf3PdWWEAAJC3L.jpg

Saudi-funded mosque opens in Nice after long struggle
AFP•July 2, 2016
https://www.yahoo.com/news/sau...&soc_trk=tw

tumblr_m571uudsz71rv5j9yo1_500.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jap, se strinjam.

Muslimani ne sodijo v naše okolje, so kulturno in civilizacijsko nekompatibilni.
Pa še nasilni so in silijo v nekompatibilne države.
Naj gredo lepo v svoje dežele.

Šli bodo očitno zgrda.
Ne nazadnje, Slovenija NIMA denarja, da bi se šla "mati Terezo".
NAJPREJ AVTOHTONI državljani, nato ostali!

Radijske,TV postaje, časopisi, vrtci, šole za muslimane, Bosance, Srbe, Črnogorce, Albance, Rome, Sirijce, Afganistance, Kočevarje, ex-Italijane (ki pa so državljani Slovenije)?
Zato, da bomo pohvaljeni, ko bo iz Bruslja prišla na kontrolo "človekovih pravic" kakšna delegacija?

Malo morgen. Tega ne boste, gospodje politiki, v proračunu spravili skozi niti skozi 2 mm luknjo.
Če hočete v parlament, če hočete preživeti mandat brez nezaupnic. Ali pa se boste speljali na borzo dela.

Sicer pa naj Bruselj da denar za 300 evrov večje plače in 150 evrov večje penzije!

Potem pa lahko imajo vse naštete "narodnosti" zaradi mene bordele na moje/naše/državne stroške!

Na mojem hofi se konča demokracija
evil.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Odpodit se jih da, tako vsaj pravite nekateri, tudi s svinjskimi polovicami...

Se mi zdi, da ko bo končana mošeja v Ljubljani, bodo nanjo letele polovice in nogice z vseh možnih koncev. Prašičomet...
evil.gif

Upam, da bodo fantje za prašičomet odprli kampanjo na Kickstarterju! Garant 30.000 naročil. Za začetek....

Pa da vidimo, kdo bo koga. Jebal v srednjeveško neumno in primitivno glavo...

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

hahaha... paranoiki bogi...

Dear #leftists, can we talk about radical #islam? hello, anyone listening?
Cnf3PdWWEAAJC3L.jpg

Saudi-funded mosque opens in Nice after long struggle
AFP•July 2, 2016
https://www.yahoo.com/news/sau...&soc_trk=tw

tumblr_m571uudsz71rv5j9yo1_500.gif
lahko govorimo o radikalnem islamu kot problemu.

ne mi pa o islamizaciji evrope ali celo nase precudovite slovenije....

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
johan, verjetno se "moraš" strinjati z menoj, da VSI muslimani NISO slabi, kajne? ne moreš imeti ves čas "paranoična" očala na sebi, no. res je, edini "resni" stik z muslimani sem imel v jla, pa še tam nič slabega. tako da verjamem, če je nekomu drugoverec storil kaj slabega, ne misli nič dobrega o njih. če bi ljudje brez čustev sprejelo zakone države v kateri so, bi bilo tega sranja veliko manj. mislim tako. tako pa nekateri "tiščijo" svoja prepričanja povsod, drugi pa zaradi takih ali drugačnih predsodkov in čustev sprejemajo ta prepričanja. in ko se enkrat meje prestopijo, vozijo kamioni po ulicah.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne mi pa o islamizaciji evrope ali celo nase precudovite slovenije....

V naši prečudoviti Sloveniji bo pust, upam vsaj, ker drugače nas nekega dne res ne bo, SAMO ENKRAT letno!

Na Slovenskem smo mi gospodar! Ali naj bi bil mogoče kdo drug?

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ko bi vedel kako te je tezko brat, pises in pises, pa nic ne poves. Nobenega bistva, brez repa in glave.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a ti kdo kej grozi, da bo kdo drug?

vcasih so bili avstrijci sefi, vcasih srbi... toka zgodovine ti ne mores ustavit.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
res je, edini "resni" stik z muslimani sem imel v jla, pa še tam nič slabega. tako da verjamem, če je nekomu drugoverec storil kaj slabega, ne misli nič dobrega o njih.

Tudi sam sem bil v JLA.

Kot se dobro spomnim, v JNA muslimani še niso likvidirali ateistov, kristjanov, ter pravoslavcev. Ne streljali na njih,ne rezali glav.
In muslimanski Bosanci so ravno tako, kot ostali, jedli pasulj s slanino.
evil.gif

V času mojega služenja niti enkrat ni bil omenjen ne Muhamed, ne Alah. Pa ne, da bi bilo to prepovedano, nekako ni bila tema. Bolj punce v mestu, a dajo vojaku že zato, ker je vojak (takrat je bil JNA vojak dokaj spoštovan), ali je treba kaj plačati...

Danes, 40 let pozneje, pa so mnogi muslimani iztirili. Nekateri popolnoma iztirili. Žal.
Intenzivna verska propaganda za neizobražene primitivce. Ki verjamejo že Isilovcu, kaj šele kuranu...
Ki verjamejo "interpretaciji" svetih knjig.

Jaz ne verjamem niti osnovnošolskemu učbeniku matematike za prvi razred osnovne. Zato gre...

Verjeti, ne verjeti. Razmišljati s svojo glavo, ali ne razmišljati in biti celo živlejnje vodljiva stoka. Živina!

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

V slo vojski pa je musliæevje že bilo problem.

So že grozili ipd...

Večina jih je bila seveda pešadija, ker so pač kratke pameti in fajn futr za...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sorry sam jest ne obcutim te islamizacije v taki meri kot ti. in teroristicni napadi nimajo nobene veze z islamizacijo.