V Nici 2 km s tovornjakom vozil čez ljudi

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ko bi vedel kako te je tezko brat, pises in pises, pa nic ne poves. Nobenega bistva, brez repa in glave.

Internetne človekove pravice.
evil.gif
Pravica do nalaganja, otresanja, spletnega onaniranja.
Sicer pa, kot vemo, ni pisatelja, ki bi bil všeč vsem...

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Citat:

in teroristicni napadi nimajo nobene veze z islamizacijo.
Seveda ne, gre za osamljen in izoliran primer, tako kot v primeru vseh ostalih 1274 napadih samo v letošnjem letu
bonk.gif

https://www.thereligionofpeace.com/terror-2016.htm

Apologeti islamofašizma imate zelo nehvaležno delo, ki postaja vsak mesec težje - vedno manj ljudi vam verjame.

Če nočeš videti, da je cesar gol, potem nočeš.
Zate bo Darwin at work**, če te nepričakovano spravi na drugi svet nov osamljen in izoliran primer pobesnelega Ahmeda, ki se bo spravil nad kafirje.

Darwin at work**
561db9fc155bba3be8732f0fe5b1ec8f.jpg

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Tako, da se folk "userje" in sprejme to.
Metelkovci in rogovci že, obstajamo pa tudi normalni ljudje po Evropi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hahaha... ja valda. userje se in ja, dejmo spremenit celo kulturo...

sej pravim, paranoiki.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Kaj se sprenevedaš?
V Nemčiji ponekod ne jedo več svinjine, da ne bi užalili parazitov, nosijo rjuhe domačinke,....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja in? pac se najde iniciativa ki se jim prilagaja. a to delajo zarad teroristicnih napadov? briga me. vecina se nas jim ne bo tako prilagodila.

s tem da s teroristicnimi napadi bi si delal medvedjo uslugo.

pac drkajo nas ker mi drkamo njih.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Islamska država prevzela odgovornost za napad v Nici
https://www.rtvslo.si/svet/islamska-drzava-prevzela-odgovornost-za-napad-v-nici/398244

Citat:
pac drkajo nas ker mi drkamo njih.
Rjuharji drkajo vse okoli njih od nastanka islama do tega trenutka in tako naprej v neskončnost.
Križarske vojne so se začele kot posledica islamskih vpadov, v 7 stoletju ni nihče iz Evropo drkal po njih.
V 21 stoletju so ostali v svojem prostoru in času.

Le zakaj se je zgodila recimo https://sl.wikipedia.org/wiki/Rekonkvista v Španiji, če je bilo vse tako ok ?
Ali še en primer: muslimanom v Burmi je uspelo v nekaj desetletjih tako sprovocirati budiste, da so jim začeli vračati z enakimi metodami nazaj.

Bilanca trgovine s sužnji je taka:
200 000 iz islamskega sveta v Evropo, več milijonov iz Evrope v islamski svet.
Nič čudnega da sedaj tako rinejo nazaj v Evropo, ko imajo zgodovinsko negativno "trgovinsko" bilanco.

Islam je na lestvici supremacističnih, degeneriranih ideologij trenutno daleč, daleč na prvem mestu.
Islamskega terorizma bo konec, ko bo konec islama, nič prej.

Nazadnje urejeno:

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
johan, vsak normalen, nekako pismen in razumen človek ne bo šel kar pokat naokoli soljudi. pa naj spoštuje katerikoli vero, malikuje katerikoli božanstvo že in govori katerikoli jezik. seveda, če je v stiski-če že govorim o izjemah-taki ali drugačni. tako tudi jaz ne bom šel nadte s puško, ker si drugače misleč (imaš srečo, ne poznam te
smile-1.gif

je pa res, da v pomanjkanju zdrave pameti, razuma v medijih in med nami hitro zavlada kaos, ki ga znajo manipulanti hitro izkoristiti. in to je problem.
muslimanov žal ne moreš ustaviti, ker gredo (dobro zmanipulirani) iskat srečo, boga, denar, ženske ipd v zahodne države evrope. in kot vidiš, v vsakem stavku jaz že zaznam problem, ki ni enostavno rešljiv.
no, da ne bova povsem na nasprotnih bregovih...se tudi jaz strinjam, da pretirano "preseljevanje" muslimanov škoduje. tako nam kot njim (ko dojamejo, da so jih na suho nategnili...). in potem jezo sproščajo nad nami namesto nad njihovimi (ki so jih poslali). evo...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
msenjur
Citat:

lahko govorimo o radikalnem islamu kot problemu.

ne mi pa o islamizaciji evrope ali celo nase precudovite slovenije....
Potegni glavo iz riti in vrzi uč v sosednjo temo (lepote multikulturnosti https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1780018/an/0/page/0#1780018 ).

Nice Attack: French Prime Minister Says ‘Learn to Live’ With Terrorism – After 84 Die
http://heatst.com/uk/nice-atta...m-after-84-die/

Learning to Live With Islamic Terrorism, in France and Beyond
http://www.bloomberg.com/view/...ance-and-beyond

Žabarji so se že sprijaznili, da se jim bo vsake nekaj mesecev zgodila Nica.Not nice.

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
ksz ..

sem bil isti dan v Nici, ampak sem se pobral spat hitro, v mestu je bila nora gneca.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Teroristični napadi ne bodo spremenili moje mnenje o verah in nebom kr začel vrjet v alaha zato. Noben ne nebo. To je vse povezano izključno z denarjem. Nič drugega

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.278
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Teroristični napadi ne bodo spremenili moje mnenje o verah in nebom kr začel vrjet v alaha zato. Noben ne nebo. To je vse povezano izključno z denarjem. Nič drugega

Ti misliš da so nekateri mnenja, da se teroristični napadi izvajajo zato, da bi se preživeli spreobrnili k Alahu? Tega pomoje ne misli nihče, poanta napadov je kot vedno zasejati strah, vera pa se širi enostavno z izjemno reprodukcijo in posledičničnim povečanjem števila vernikov, ki nato na tak ali drugačen način naselijo/preplavijo določeno območje. In potem imaš ti kot ateist v manjšini proti vernikom na voljo zelo malo možnosti. I guess no
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
1 - poanta napadov je zasejati strah med ljudmi, da bi oni pritisnili na zahodne vlade in bi že enkrat pustili opice in kameltrajbarje v njihovem svetu , da se tam ubijajo, iebejo, koljejo itd kot jim paše. to je pač njihov način življenja ( life style )
2 - đihadist , ki gre v večna lovišča ko je v akciji, postane mučenik in v raju dobi 72+ devic....
3 - na organ jim gre zahodni način življenja , zato ga je potrebno uničiti