V Nemčiji že sodijo udbašem

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
od malega so te vzgajali v tej veri, v šoli so te učili o temu vsak dan znova, na stotine filmov je posnetih na to temo, vsi mediji in knjige pišejo o temu, potem zagotovo mora biti res, kajne? ker le zakaj bi nam lagali?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Naši dedki&babice ki so sli cez Gonars, Ravensbrück, ... in stotine drugih pa samo igralci ki nas prepricujejo
sprasujem se.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
veš za vojno brez žrtev? sicer pa je govora o iztrebljanju židov, ki jih je pred vojno v eu živelo 2.4mio, po vojni jih je pa kao umrlo 6mio, le od kje so se vzeli??

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
veš za vojno brez žrtev? sicer pa je govora o iztrebljanju židov, ki jih je pred vojno v eu živelo 2.4mio, po vojni jih je pa kao umrlo 6mio, le od kje so se vzeli??
Od kod je potem miljone Judov po 2. sv. vojni prišlo v Izrael?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Od kod je potem miljone Judov po 2. sv. vojni prišlo v Izrael?

če te zanima resnica si poglej kakšen dokumentarec iz linka ki sem ga prilepil, tako kot sem naredil jaz
cheer.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Uboj otroka je več kot krut in vsega obsoranja vreden -vendar bi zaradi vsaj malo objektivnosti bi potrebno povedati tudi član katere organizacije je bil Ševo.
Otroci naj plačujejo za grehe staršev?
stupid-1.gif

Zakaj se ne čudim?

po mnenju nekaterih imbecilov kot je recimo uporabnik mistique je to ekvivalentno izbrisu oseb iz registra stalnih prebivalcev.

Pač potato potejto, tomato tomejto. Same same, but different.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:

Med vojno.

Ko sem nalepil slike zamenjanih spominskih plošč, kjer je nenadoma čudežno 2,5 MIO judov manj, sem bil obtožen zanikanja holokavsta in prijavo na spletno oko ali nekaj podobnega.

Filmska industrija pa dela svoje ja.
bonk.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:

Med vojno.

Ko sem nalepil slike zamenjanih spominskih plošč, kjer je nenadoma čudežno 2,5 MIO judov manj, sem bil obtožen zanikanja holokavsta in prijavo na spletno oko ali nekaj podobnega.

Filmska industrija pa dela svoje ja.
bonk.gif

le čemu se tako hudičevo bojijo že samo pogovora o holokavstu? Edit:
A tebi nekaj ni jasno? A ti prinesem par "spominkov" da boš verjel? Dokler ne pogruntaš kaj pišeš bodi tiho ali pa boš malce na hladnem.

Nazadnje uredil moderator:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.250
113
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Malo funkcionalne nepismenosti ali le prikrojevanja napisnega?

Prvo je veljalo za morilca, drugo za tiste, ki so umor naročili.

In kakšna je razlika, natančno?

To pa vprašaj tistega, ki je razliko navedel. Jaz sem samo razjasnil, da je govoril o dveh različnih stvareh.

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

To pa vprašaj tistega, ki je razliko navedel. Jaz sem samo razjasnil, da je govoril o dveh različnih stvareh.
To nista dve različni stvari. Nekdo ukaže umor, priskrbi orožje in plačilo, drugi izvede.
En drži vrečo, drugi notri meče.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.676
3.946
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
V Rooseveltovi knjižnici je med drugimi tudi tale dokument :http://docs.fdrlibrary.marist.edu/psf/box52/a467cg01.html. V Evropi 1933 9,5 milijonov.
2,5 mio samo na Poljskem (3 mio v cccp). Leta 1950 jih je bilo v evropi 3,5 mio. Na Poljskem cca 50.000, cccp 2 mio. Koliko "manjkajočih" se je preselilo v Izrael ne vem. Vendar vsaj osnovne podatke, na katerih potem izvajate zaključke, navajate točno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.250
113
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

To nista dve različni stvari. Nekdo ukaže umor, priskrbi orožje in plačilo, drugi izvede.
En drži vrečo, drugi notri meče.

Še enkrat: debatiraj o tem s tistem, ki je ti dve stvari navedel kot ločeni, ne z mano.

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Najprej se čutiš poklicanega, da igraš "odvetnika" in me ozmerjaš za funkcionalno nepismenega, ko ugotoviš, da si zayebal pa rep med noge.