V Nemčiji že sodijo udbašem

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Že več let ne učim...
evil.gif

btw, zanimivo, kakšni izgovori padajo ob umoru devetletne punčke, ja to je bil jugoslovanski socializem 's človeškim obrazom'

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Se bo treba odločiti.
Se mu sodi, ali se mu sodi samo, če bodo sodili tudi "drugi"?

Kaj pa če bi se sodilo VSEM morilcem? In VSEM, ki naredijo kriminalno dejanje? Ne glede na to, katere barve so?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ko bodo začeli soditi tudi izrealcem in amerikancem za vse izvensodne poboje nedolžnih ali takih, ki so nevarni njihovemu sistemu (oni jih imenujejo teroristi - zanimivo, tudi udba je take tiče, ki so delali proti državi sfrj, imenovala teroristi), bom mogoče začel verjeti v enake vatle. Do takrat je tale spis le in samo pogrevanje ohlajajoče juhe z namenom nadaljnih razkolov in poskusi rehabilitacije izdajalcev in teroristov.

zmaga.gif
svet mora spoznati, da so pravi teroristi že celi čas židovska golazen ki upravlja in uničuje svet že stoletja..

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Že več let ne učim...
evil.gif

'

Kdor je tebi dopustil, da učiš, bi moral dobiti batine.

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
btw, zanimivo, kakšni izgovori padajo ob umoru devetletne punčke, ja to je bil jugoslovanski socializem 's človeškim obrazom'

Izgleda da (bivši) SS-ovci niso imeli pristojnosti v Italiji...

Sicer pa igrati se terorista in imeti otroka za krinko je skrajno egoistično, da ne rečem kaj drugega.

Albrightova se ne sekira za 500 000 terorističnih otrok, ne vem, zakaj bi se mi morali za enega...

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...
Albrightova se ne sekira za 500 000 terorističnih otrok, ne vem, zakaj bi se mi morali za enega...
Ali si enak kot tisti, po katerih tako rad pljuvaš?
Torej pljuvaš pravzaprav po sebi?
confused-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.250
113
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
...
Morilcu se naj sodi in se ga obsodi na najvišjo kazen - olajševalnih okoliščin ni.
...
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Če bo to vsesplošna praksa - ja. Samo potem velja to tudi za "drugo" stran.
...
Se bo treba odločiti.
Se mu sodi, ali se mu sodi samo, če bodo sodili tudi "drugi"?

Malo funkcionalne nepismenosti ali le prikrojevanja napisnega?

Prvo je veljalo za morilca, drugo za tiste, ki so umor naročili.

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Malo funkcionalne nepismenosti ali le prikrojevanja napisnega?

Prvo je veljalo za morilca, drugo za tiste, ki so umor naročili.

In kakšna je razlika, natančno?

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ko bodo začeli soditi tudi izrealcem in amerikancem za vse izvensodne poboje nedolžnih ali takih, ki so nevarni njihovemu sistemu (oni jih imenujejo teroristi - zanimivo, tudi udba je take tiče, ki so delali proti državi sfrj, imenovala teroristi), bom mogoče začel verjeti v enake vatle. Do takrat je tale spis le in samo pogrevanje ohlajajoče juhe z namenom nadaljnih razkolov in poskusi rehabilitacije izdajalcev in teroristov.

zmaga.gif
svet mora spoznati, da so pravi teroristi že celi čas židovska golazen ki upravlja in uničuje svet že stoletja..

Hočeš povedati, da je bil Hitler pravzaprav pozitivna oseba, ali kaj?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kar stokaj, bil sem odličen.
evil.gif
No, imaš pa tudi take, ki otroke učijo, da je bil leon rupnik poveljnik domobrancev (razen če šteje to, da se je 2 ali 3 dni pred koncem sovražnosti samooklical).

Tale 'ševo' se je z družino peljal z avtom. Me zanima, kak upravičen razlog je imel komunistični morilec, da je, ko je bil terorist ali pa 'terorist' že mrtev, z dvema streloma v glavo od blizu umoril 9-letno punčko? Izgovarjanje na druge ti pač tu ne koristi.

A zagovarjaš eksekucije 9-letnih punčk? Tukaj ni šlo za to, da bi krogla v izmenjavi ognja slučajno zadela punčko, 2 strela v glavo od blizu povesta vse. Ni ševo držal punčke pred sabo kot živi ščit, tako da ne laži o 'skrivanju' za družino.

Torej patriot, kaj si? Človek z vestjo ali zagovornik pobijanja majhnih punčk?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
če bi bil res odličen bi še vedno učil.... upam da nisi zastrupil generacije z enostranskim pogledom in spremenjeno zgodovino...

drugače pa USA sedaj enko protipravno zadržujejo teroriste itd... tudi nedolžni umirajo...

in udba je pač kot državna agencija skrbela za varnost državne ureditve... na žalsot so morda kdaj šli preko meje

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, saj me je ravnatelj klical, če se vrnem, samo sem pač imel ugodnejšo ponudbo, sedaj pa me nekako ne mika več šola. Nihče ni nikogar 'zastrupljal', časi učiteljev, članov komunistiæne partije, so pač minili.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Malo pomisli kako neumen bi bil nekdo ki bi pobijal lastne delavce ki so povrhu se zastonj.. Ti poznas zgodovino in knjig in medijev taistih medijev ki si jih lastijo zidje...;-) prava zgodovina je zelo drugacna in verjamem da bi te sokiralo ce bi jo poznal

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
Malo pomisli kako neumen bi bil nekdo ki bi pobijal lastne delavce ki so povrhu se zastonj.. Ti poznas zgodovino in knjig in medijev taistih medijev ki si jih lastijo zidje...;-) prava zgodovina je zelo drugacna in verjamem da bi te sokiralo ce bi jo poznal
Ne vem kaj si hotel s prvim stavkom povedati, ampak ziher je kul
punk.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Razumem nekatere,da v sedanjem času negodujejo sistemu in prav je tako.Ne razumem pa tiste,ki zagovarjajo ali nočejo nič slišati o nepriznanih zločinov ??