Citat:
da ne boš zašel v krivo smer kot en od sogovornikov, ki mene sprašuje po pojasnitvah o zločinih v Jasenovcu pojasnitev.
sem antifašist, ponosni titov pionirki na motorističnem brezrokavniku nosi našitek od tileta in grb SFRJ in nikakor ne![]()
nacist populist tipa plemeniti zmagoslav ali JJ![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in..na kosovu in s soluna so padal četniki..a je tko
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj je zdaj s Holmecom? to si nekaj omenjal...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
da ne boš zašel v krivo smer kot en od sogovornikov, ki mene sprašuje po pojasnitvah o zločinih v Jasenovcu pojasnitev.
sem antifašist, ponosni titov pionirki na motorističnem brezrokavniku nosi našitek od tileta in grb SFRJ in nikakor ne![]()
nacist populist tipa plemeniti zmagoslav ali JJ![]()
Domnevam, da hodiš tudi na žegne?zato te razumem, da ti takšne teme o "grdi" RKC niso všečne. Ampak zgodovine se ne da spremeniti.![]()
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in..na kosovu in s soluna so padal četniki..a je tko
še v tvoji glavi padejo pa je ok![]()
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
ne res je! šlo je za drugo svetovno vojno in pobijanje nedolžnih civilov v koncentracijskih taboriščih. zločinci so povečini odgovarjali za storjene zločine.
za holmec ni nihče odgovarjal![]()
in ne ni šlo le za spopad! preberi si ženevsko konvencijo in del o postopanju s ujetniki.
tako kot finci lažejo o patriji v primeru JJ tako orf laže in montira posnetke...![]()
sve oko nas je "crno bjeli svjet"
a mi otok poštenja in moralistov, ki bo drugim povedal kako je prav![]()
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
ne res je! šlo je za drugo svetovno vojno in pobijanje nedolžnih civilov v koncentracijskih taboriščih. zločinci so povečini odgovarjali za storjene zločine.
za holmec ni nihče odgovarjal![]()
in ne ni šlo le za spopad! preberi si ženevsko konvencijo in del o postopanju s ujetniki.
tako kot finci lažejo o patriji v primeru JJ tako orf laže in montira posnetke...![]()
sve oko nas je "crno bjeli svjet"
a mi otok poštenja in moralistov, ki bo drugim povedal kako je prav![]()
Mislim, da tu ne pride v poštev ženevska konvencija (za Holmec), saj je šlo za notranjo zadevo države in ne za mednarodni element... ni šlo za vojno med dvema državama, ker SFRJ je prenehala z našo samostojnostjo na naših tleh.
Za Maribor mi raje povej, tisot je bila prva žrtev. So ujeli šoferja?
http://sl.wikipedia.org/wiki/Josef_%C5%A0im%C4%8Dik
Dejansko smo bili od plebiscita v "vojni", formalno od razglasitve.