V naselju 1230km/h...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.126
113
Titograd
Italijani so cigani odkar obstajajo, naši vajenčki se lahko kvečjemu učijo od njih
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/dobil-kazen-ker-je-v-naselju-vozil-1230-km-na-uro.html

Kdaj bodo pri nas take zadeve se začele dogajat,če se še ne? Raznoranje prirejanje meritev kot se je včasih z laserci počelo ( verjetno se še vedno) , ko komu pokažes tujo meritev...
Ah, tu gre verjetno za tiskarsko napako, škoda, ker se ne vidi tudi višina kazni. Bolj je zaskrbljujoč zadnji stavek:
Citat:
Gospod Giovani D'Agata je še poudaril, da se v manjših občinah velikokrat dogaja, da sama občinska uprava prireja merilce hitrosti in si na tak način polni blagajne!

A kako delajo pri nas? Mene so nastreljali z laserjem, res sem tedaj peljal malce prehitro, vendar ne toliko, kot mi je očital policaj. Vem, ker sem ravno takrat na števec pogledal. Od policaja sem zahteval, naj mi pokaže izmerjen rezultat na laserju, pa mi ni hotel pokazat, je rekel da tega nimam pravice vidt. Ko sem se nad postopkom policaja pritožil na policijo, pa so mi odgovorili, da je policaj ravnal v skladu s predpisi in zakoni. Iz tega primera vidimo, da ne goljufajo samo policaji na cesti, ampak jim pri tem pomagajo tudi tisti višji na postaji, ki rešujejo pritožbe. Samo da čimveč pokasirajo, to jim je glavno.