Iran, Jemen, SA, ZDA, Kitajska...
nekaj se kuha, prav nič dobrega občutka nimam ko berem današnje novice.
nekaj se kuha, prav nič dobrega občutka nimam ko berem današnje novice.
Kot sem že pisala danes. Z Iranom in Kitajsko se ni za hecat, volitve gor ali dol.Ma tam prek so volitve pred vrati - jajc je samo, da se tako “špilanje” lahko obrne v novo globalno krizo. Ne bi bilo prvič, da nekdo “malo krizo sproži”, potem pa reče “Ups, ta je bla pa močna ...”. Žal pa je trenutna politična elita, ki vodi nekaj pomembnejših držav iz “desnega pola” - ti so pa žal večinoma tisti, ki prvo streljajo in se šele potem vprašajo, kam so ustrelili ...
Pozabil si povedati, da to pomeni drugi najvecji proizvajalec telefonov.Kitajc ima 19% delež prodanih telefonov na svetu.
Kje si privlekel Intel v temo? A imas mogoce ti telefon baziran na Intel CPU?Spet tvoja blodnja.
Intel uvaža surovine ( kositer, tantal, volfram in zlato)iz več kot 20 držav. So pa prenehali sodelovati z nekaterimi afriškimi (kongo) državami da ne podpirajo islamskega terorizma.
Nič ne bo hudega. Trump ni nobene vojne začel
Dobro se poserji na apfla in vodo potegni - to baje pomaga proti vsaki vohunski kodi.McGiver
Nehaj se s tega telefona javljati na Alter, ne kliči in ne pošiljaj sporočil - ziher te zdaj in kitajaci in ameri sledijo (tebe in vse, ki jih kontaktiraš). Mogoče ti ozr. sedaj nam, sledi tudi kako korejc (južni al severni - itak so povezani) .
Jaz grem zdaj svoj jabuk v WC vreč, ker sem očitno tudi na udaru, ker sem s tabo ozr. tebi repliciral.
zda in kitajska sta preveč povezani... čez nekaj časa bodo vse trgovinske vojne končane carine bodo mogoče ostale ampak te bodo itak plačali ameriški kupci... saj so vajeni.
negatvina trgovinska razlika za zda se bo pa še naprej povečevala.
Jap, jabuke bodo že jutri začeli v Indiji gristi.... če verjamešTo, da bodo carine plačali kupci je zaenkrat res. V ozadju pa ZDA globalne firme selijo v Indijo in druge podobne države. S'tem pa bodo kmalu orng stopili na žulj Kitajcem, kateri bodo zaradi carin nekonkurenčni le tem.
Je pa fact ZDA se lahko gre, saj je zunanjetrgovinsko primanjkljaj kljub carinam povečuje.
Trg ZDA je za Kitajce izredno pomemben in trenutno glede na stanje nezamenljiv, še kar nekaj časa. Vmes pa se bodo kavbojci pripravili z migracijo v nižje stroškovne tretje dežele.
to pa lih ni win win za pokrovke.
Zaslužijo pa vseeno več kot v ZDA.Samo tri milijone od ene milijarde ljudi ? To je pa res čista nula.
saj bo res kmalu čista nula. Potem bo pa spet kanarček čivkal.Samo tri milijone od ene milijarde ljudi ? To je pa res čista nula.
Kako služijo veliko če je pa ta največji kitajski telefon vreden samo 8 milijard?Zaslužijo pa vseeno več kot v ZDA.
Svet se pele v novo recesijo. Nemci so tehnično baje že tam.