v največji demokraciji ni huawei

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Intel je s trdim delom razvil postopek, s katerim potrjuje, da specifične kovine, uporabljene v Intelovih izdelkih z mikroprocesorji (kositer, tantal, volfram in zlato), ne izvirajo s konfliktih območij. Cilj teh prizadevanj je zagotoviti, da se s prihodki od teh kovin, ki jih Intel uporablja v svojih čipih, ne financirajo vojni zločini v Demokratični republiki Kongo ali sosednjih državah. Rudnine, kot so zlato, tantal, kositer ali volfram, so osnovne sestavine in ključnega pomena pri proizvodnji tehnologij, na katere se vsak dan zanašamo. Vse, od prenosnikov, telefonov, tablic in mikroprocesorjev do avtomobilov, letal, osvetlitve in nakita, vsebuje minerale, ki morda prihajajo s konfliktnih območij. .
Od leta 2009 je podjetje obiskalo več kot 85 talilnic in rafinerij v 21 državah, cilj obiskov in pregledov pa je bilo ozaveščanje o konfliktnih mineralih, zbiranje informacij o državah izvora konfliktnih mineralov v Intelovi dobavni verigi ter spodbujanja sodelovanja v programu CFSP ali drugem neodvisnem revizijskem programu.
https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj81KastKriAhUPIlAKHRjWA0cQFjACegQIABAB&url=https://www.si21.com/IT/Intel_Corporation-Intelovi_procesorji_brez_konfliktnih_mineralov/&usg=AOvVaw0lQQjszj5NshBLKXSxfPts

kako pa je prišlo do konfliktov?
dva kmeta najdeta zlato žilo. kopljeta s krampom in prodajta zlato kila za 100€. en proda američanu..in se razvije partnerstvo. američan mu ponudi 10.000 predplačila, da si kupi bager in hitreje koplje. kmet sprejme in hop..ima 100 bagrov. čez čas je njegova žila samo še kapilara, njegov sosed pa na roke krampa po aorti. američan to iz zraka vidi in zaskrbi ga dobava. svojemu kmetu ponudi bager na gosenicah, namesto šafle je cev, namesto kladiva pa izstrelek. pošlje mu par izurjenih kupcev, ki pokažejo kako naj pospravi kmeta, da pride do njegove parcele, ki jo bo potem za 50.000 prodal amerom, ki bodo odprli svoj branch.

a je blo tko?
al so namesto goseničarja poslal flavtista z daljnogledom?

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
kako pa je prišlo do konfliktov?
dva kmeta najdeta zlato žilo. kopljeta s krampom in prodajta zlato kila za 100€. en proda američanu..in se razvije partnerstvo. američan mu ponudi 10.000 predplačila, da si kupi bager in hitreje koplje. kmet sprejme in hop..ima 100 bagrov. čez čas je njegova žila samo še kapilara, njegov sosed pa na roke krampa po aorti. američan to iz zraka vidi in zaskrbi ga dobava. svojemu kmetu ponudi bager na gosenicah, namesto šafle je cev, namesto kladiva pa izstrelek. pošlje mu par izurjenih kupcev, ki pokažejo kako naj pospravi kmeta, da pride do njegove parcele, ki jo bo potem za 50.000 prodal amerom, ki bodo odprli svoj branch.

a je blo tko?
al so namesto goseničarja poslal flavtista z daljnogledom?
Glej....to bi pa moral Kenijca Obamo vprašat.
A veš.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Povzetek.
Idiotski komunistični kitajci so imeli in imajo prepovedan GOOGLE v svoji državi...zdj fanatično umsko bolano nesrečno tulijo ker jim je google rekel FUCK OFF.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in roCkY

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Nej kitajska rece Trumpu, da vrne dolg, pa se bodo vidle "misice"...
Za malo si me prehitel. Lih sem hotela napisati kako pa kaj ameriške državne obveznice stojijo. Še lani je bila Rusija največja upnica ZDA, potem jih je pa menjala za zlato. So že vedeli zakaj.
Kolikor vem, jih ima zdaj daleč največ prav Kitajska.

• Všeč mi je
Reactions: ahmed

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pred trgovinami že stojijo vrste kdor NE bo kupil kitajca P 30 pro za 1000 € :valjamse::valjamse::valjamse: