čakam na vir.Zdaj dobro vemo da je v telefonu od kitajca 70% ameriške proizvodnje. To je ključno. Vse drugo je nabijanje v prazno in lizanje ran ob razočaranju kaj zmore kitajček.
čakam na vir.Zdaj dobro vemo da je v telefonu od kitajca 70% ameriške proizvodnje. To je ključno. Vse drugo je nabijanje v prazno in lizanje ran ob razočaranju kaj zmore kitajček.
Ameri imajo za cirka 22 triljonov dolga, od tega je do Kitajske "samo" 1,1 triljona, kar je dobrih 5% ameriškega bdp-ja. Po domače, fama, da jih bojo kitajci na ta način sesuli ne pije vode. Poleg tega gre dolg seveda tudi v obratno smer.
Nehaj nabijat, Kitajci rabijo tehnologijo (ki je tuja ne lastna)
sej nategnil se bo marsikdo, k misl da je zdej konc s huawei...
Ne da se mi pregovarjat, napišem samo, da so moje izkušnje drugačne.
Takšno razmišljanje je bilo pravilno v prejšnjem stoletju. Kdor še vedno tako misli, je pa ostal zadaj....
Saj je bilo rečeno da za obstoječe modele se ne spremeni nič. Tak da mi ni jasno zakaj bi se kdo zdaj na silo losal telefona. Do naslednjih modelov pa se bodo že zdilali
Sedaj je vse jasno. Novinar ne postaneš. Tako bolan se že rodiš.Honor, hčerinska družba Huaweija, je včeraj v Londonu predstavila novo družino telefonov: Honor 20. A namesto, da bi okoli tisoč novinarjem, ki smo bili zbrani v britanski prestolnici, obrazložili svojo plat kovanca o bitki z Googlom, so v vodstvu Honorja odpovedali vse dogovorjene intervjuje s šefi družbe.