Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
ksz
Ne morem verjeti, kakšni komentarji.
Zanimivi ste mi tudi vsi tisti, ki tem ljudem pravite ritopiki, pa nabijači v čokoladna očesa in podobne nebuloze. Če bi vam pa vaše punce/žene/prostitutke/priležnice dovolile, da jih nabrišete od zadaj, bi se pa slinili do jajc.
A je res težko pustiti določene ljudi pri miru in se ne obregati vanje, saj ti ljudje res nič hudeča nočejo?
Kar se parade tiče: eksplicitno razkazovanje usmerjenosti v smislu lizarjenja in ostalih izpadov je odveč, ampak ISTO VELJA TUDI ZA HETEROSEKSUALCE. Tudi ti so moteči, če se na tak način ven mečejo.
Tisti, ki imate s homoseksualci težave, se pa raje vprašajte, od kod vam tako pomanjkanje samozavesti. Da niste morda tudi sami latentni pripadniki omenjene manjšine?
P.S. Kaj za vraga je vam moderatorjem, da še v to temo RKC vlečete?
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
KSZ
Tudi meni se zdi, da tisti, ki so tako zelo proti istospolno usmerjenim, sami čutijo vsaj delno naklonjenost do lastnega spola in si tako zdravijo frustracije. Kaj sploh mislijo, da bodo dosegli s takimi razbijaškimi 'podvigi'?
Citat:
KSZ
Tudi meni se zdi, da tisti, ki so tako zelo proti istospolno usmerjenim, sami čutijo vsaj delno naklonjenost do lastnega spola in si tako zdravijo frustracije. Kaj sploh mislijo, da bodo dosegli s takimi razbijaškimi 'podvigi'?
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Opaziš razliko al ti moram danes ob pivu razložit?
Opa bato
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pridem po služba. 16:15h kaj takega...Samo da mi ne boš potegnill po pol ure. Imava kar nekaj točk na dnevnem redu
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Kolk že dobiš ko žališ moderatorja
Jaz nič, ker mam veze.
Pa še mod me ne more bannat
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
KSZ
Nič nimam proti gejem, samo naj bodo tiho kot vsi ostali normalni, jaz tut nisem aktivist analnega seksa, ampak sem lepo tiho
to počnem za domačimi stenami, negrem pa na cesto se dret kako mojo babo nabijam do onemoglosti da pol nasleden dan oba komaj hodima.
Točno tako.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
KSZ
Nič nimam proti gejem, samo naj bodo tiho kot vsi ostali normalni, jaz tut nisem aktivist analnega seksa, ampak sem lepo tiho
to počnem za domačimi stenami, negrem pa na cesto se dret kako mojo babo nabijam do onemoglosti da pol nasleden dan oba komaj hodima.