V Ljubljani Brutalno pretepli moškega (geja)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Tudi, čeprav jaz sem povsem underground alternativa
grin1.gif

//sorry za off.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
ksz

Ne morem verjeti, kakšni komentarji.
crazy1.gif

Zanimivi ste mi tudi vsi tisti, ki tem ljudem pravite ritopiki, pa nabijači v čokoladna očesa in podobne nebuloze. Če bi vam pa vaše punce/žene/prostitutke/priležnice dovolile, da jih nabrišete od zadaj, bi se pa slinili do jajc.
bonk.gif

A je res težko pustiti določene ljudi pri miru in se ne obregati vanje, saj ti ljudje res nič hudeča nočejo?
rolleyes-1.gif

Kar se parade tiče: eksplicitno razkazovanje usmerjenosti v smislu lizarjenja in ostalih izpadov je odveč, ampak ISTO VELJA TUDI ZA HETEROSEKSUALCE. Tudi ti so moteči, če se na tak način ven mečejo.

Tisti, ki imate s homoseksualci težave, se pa raje vprašajte, od kod vam tako pomanjkanje samozavesti. Da niste morda tudi sami latentni pripadniki omenjene manjšine?
bonk.gif

P.S. Kaj za vraga je vam moderatorjem, da še v to temo RKC vlečete?
13.gif
467716-post_slo.gif

Čeprav sem delno okregan v zadnjem stavku.
grin1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
@all

Vsem pičkam ( po duši ) pametnim, ki pizdite proti gejem ( sam nisem gay jih pa spoštujem ), in se poslužujete komentarjem, ki dokazujejo vaš nivo, sporočam da se lahko dobimo v parku Zvezda, center Lj, pa da vas vse prefukam samo zato, ker ste kar ste....

[censored] vam materna....

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
KSZ
Tudi meni se zdi, da tisti, ki so tako zelo proti istospolno usmerjenim, sami čutijo vsaj delno naklonjenost do lastnega spola in si tako zdravijo frustracije. Kaj sploh mislijo, da bodo dosegli s takimi razbijaškimi 'podvigi'?
rolleyes-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
KSZ
Tudi meni se zdi, da tisti, ki so tako zelo proti istospolno usmerjenim, sami čutijo vsaj delno naklonjenost do lastnega spola in si tako zdravijo frustracije. Kaj sploh mislijo, da bodo dosegli s takimi razbijaškimi 'podvigi'?
rolleyes-1.gif
467716-post_slo.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej ko se stepejo zarad bab, nebo po časnikih "brutalno pretepli mladostnika" ker bo pač imel samo presekan uhelj,
če pa nekdo opizdi pedruljota, mu preseka uhelj od koder pač kri teče kot zmešana, pa že naslovnice kako so BRUTALNO
pretepli moškega (geja).

Pravilno da so ga, kaj pa je zloglasen aktivist. Najglasnejši v sobi je vedno najranljivejši.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
KSZ
rolleyes-1.gif

Nič nimam proti gejem, samo naj bodo tiho kot vsi ostali normalni, jaz tut nisem aktivist analnega seksa, ampak sem lepo tiho
to počnem za domačimi stenami, negrem pa na cesto se dret kako mojo babo nabijam do onemoglosti da pol nasleden dan oba komaj hodima.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pridem po služba. 16:15h kaj takega...Samo da mi ne boš potegnill po pol ure. Imava kar nekaj točk na dnevnem redu
grin1.gif

grims-1.gif
again

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.657
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
KSZ
rolleyes-1.gif

Nič nimam proti gejem, samo naj bodo tiho kot vsi ostali normalni, jaz tut nisem aktivist analnega seksa, ampak sem lepo tiho
to počnem za domačimi stenami, negrem pa na cesto se dret kako mojo babo nabijam do onemoglosti da pol nasleden dan oba komaj hodima.

A nisi kak mesec nazai odpru temo k si se joku v njej kako se ti ni dvignu k si biu tok nasekan in je beyba ostala nepotešena
sprasujem se.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
KSZ
rolleyes-1.gif

Točno tako.
zmaga.gif

"neznanci napadli udeležence literarnega večera lezbične in gejevske literature", pa gejevski in lezbični cementni izdelki, pa gejevski in lezbični strešniki, pa jedilni pribor, pa avtomobili in psi... oni s temi paradami ravno kontra učinke dosegajo in sami ustvarjajo nek prepad v družbi, koga briga, če se dva za roke vozita, nobenega, oni se pa v grupe zbirajo na javnih trgih in se ližejo pa fuk.arijo in to promovirajo dobedsedno "lejte kako je to super ajde bodimo vsi homoturistikusi!". A se ne morejo zbrat, če jih je ne vem koliko in podpisat neke peticije s svojimi somišljeniki, ki jih je tudi tukaj gor 3/4, pa jo nekam dostavit, potem se bo morala pa tudi država zganit. Kar se pa posvajanja otrok tiče sem pa tudi jaz proti, ostale pravice naj jim pa zagotovijo. Na takle aktivističen način s popolnoma kontra učinkom pa tega ne bodo dosegli.
Pa še to sem prepričan, če bi premlatili enega vegetarijanca, bi se tukaj našlo ogromno tistih, ki zdaj tulijo v prid homičem in pozdravljalo dejanje, češ kaj nam vsiljuje svoje prehranjevalne navade!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Je pa malo razlike med tabo in geji. Oni nimajo niti pod razno takšnih pravic, kot ostali in je prav, da se zanje bojujejo na miren način, z aktivizmom. Kaj za boga imajo koga za motit? Saj nobenega ne pretepajo, ne silijo vate, ne hodijo z lulekom bingljajočim iz hlač po Čopovi itd. Pustijo nas na miru, parijo se z enakomislečimi in skušajo doseči svoje pravice, ki jim zakonsko pripadajo, nekatere pa še ne, a bi želeli da jim.

To nasilno bando, ki se spravlja nadnje, bi morali kaznovati ne samo zaradi nasilništva, kršitev javnega reda in miru, temveč tudi zaradi povzročitve težjih poškodb, spodbujanja nestrpnosti itd. Ampak v tej državi folk raje prenaša duhovnike, kadar natepavajo mladoletne fante kot pa homoseksualce. Žalostno in vredno Balkana, kamor Slovenija spada in se tudi mentalno dejansko nahaja. Vukojebina od države pač. V več pomenih.

Še disclaimer: sem "straight", nimam homo teženj, praks, želja, imam pa nekaj frendov, ki so geji in so povsem v redu ljudje. Kadar koli bom dvignil glas za njihove pravice. Imajo jih manj kot pijan štajerski kmetavz, ki vsak dan s kolom nalomi tri mladoletne otroke, ženo, tašči in še sosedovega Reksa.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Daj povej kdaj so se nazadnje "fukarili" sredi Prešerca? Mogoče pa koga prav tako motijo najstniki, ki jim bejbe sredi parkov žulijo penis da so klopce vse prelepljene z močefitom. S to razliko, da se to zadnje dogaja, geji se pa ravno ne šlepajo sredi Prešerca. Se ližejo? Pa naj. So what. Mene pa recimo motijo lastnice psov, ki pustijo, da jih cucek liže po obrazu. Mi je gravž. Pa moram tolerirat. Kaj če bi še ostali razmišljali podobno.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
ksz...
Zanimivo je, kako je predstavnik ene marginalne skupine (pritlikavec) proti drugi marginalni skupini (homoseksualno usmerjeni).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.