Najboljš da gledamo tule live Traffic:
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
in pametujemo dalje
Kdaj pa v celoti odprejo to krožišča?
Ta sobota, nedelja chiuso, po mojem bo v ponedeljek opening žurka
Tukaj pa res ne vidim problema kako uporabiti smernike pri izhodu iz rondoja. Prikolica, je pa drug vic.Ajd da vidim prometne strokovnjake kako smiselno je tule uporabljati smernike, predvsem pa me zanima kako "zaviti levo" (tretji izvoz) v tem rondoju s trakotrjev in prikolico, ne da bi prevozil otoka na rondoju.
Mater me ima, da bom stestiral, če lahko z avtom naredim krog ne da bi zapeljal na "otok" v sredini. Ali pa če zino to naredi če je še v bližini.Tukaj pa res ne vidim problema kako uporabiti smernike pri izhodu iz rondoja. Prikolica, je pa drug vic.
to, kar hanzija muči, je problem majhnih rondojev oziroma rondojev z zgoščenimi uvozi/izvozi: vozniki smo navajeni vklopiti smernik par sekund "pred akcijo", v takem rondoju pa to pomeni vsaj en izvoz prekmalu. v praksi to pomeni, da na rondoju pri Žalah v LJ vsak mesec vidim kakega voznika, ki se po zunanjem pasu z desnim smernikom vozi mimo izvoza...Meni tudi ni jasno, v katerih kroziscih smernikov ne mores uproabljati... Iz tega lahko samo sklepam, da si ti eden izmed tistih, ki jih ne uporablja ker je itak verjetno nesmiselno jih uproabljati... Kaj pa druge briga, kam gres ane?