Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Pise se v knjizni ali pogovorni slovenscini in ne v narecni,jest v abecedi ne poznam crke O z dvema pikcama tako da zame ta ne obstaja ,se manj pa mislim upostevati jezik ki ima v sebi nemske(stajerski) ali madzarske(prekmurski)popacenke ali celo besede.
Mate pa prekmurci in stajerci skoz ene probleme z Ljubljano,pridite sem zivet ce vas tolk srbi.
jaz z LJ nimam nobenih problemov in dvomim da bom kdaj tam živela (čeprav, kot pravijo, nikoli ne reci nikoli)
Da pa ti ne boš upošteval prekmurščine ali pa štajerskega narečja....meni se pa to zdi, kot, da maš ti probelme z nami oz. še več, sam s sabo.
Narečja kot taka so in bodo. Slovenija je dežela, ki je majhna, a velika po ljudeh, ki govorijo toliko različnih narečij. Na kratko: narečja so tudi bogastvo Slovenije, seveda poleg njenih naravnih lepot.
Dej ce se gres odpirat neke debate probaj tudi prej razmislit kar mislis povedat, kdo je karkoli rekel proti narecjem zenska smotana,napisal sem ti da nemore biti to slovenscina vsem ali glavni jezik po forumu.
Ce bi imel sam probleme z stajerci ali prekmurci bi jest take debate odpiral in ne ti in ostali kateri so to poceli ze na suxu.
preberi si krepki text ... saj bi ti rekla ded smotan, ampak vsi dedi niso smotani, tak da boš ti zdaj samo smotan
Aja....a nisi dobil ponoči, da si tak tečen?
Nazadnje urejeno: