V Bostonu poka

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Enim še vedno ne potegne za kaj se gre v Ameriki.
Kakšne pravice...pa kaj smo v sredjnem veku...direkt policija naj ureja...to je 21 stoletje za božjo voljo...
Kovček s kodami od nukov pa naj dajo unim tweeterjem, ker oni vejo kje čehoslovaška.

De facto: Ameri so skenslal svojo ustavo

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ali pa ce pogledam poste v tejle temi. Na podlagih petih fotografij nizke resolucije, brez casovnih oznak (vsaj ne overjenih), ki so prisle iz razlicnih virov, so alteri kriminalisti/odvetniki ze nasli nekaj "utemeljenih" razlogov, da nista kriva.

Se razlog, da sta bezala in se skrivala, bojo pojasnili bolje kot bi onadva. Jutranja telovadba verjetno? Policistov pa nista slisala, ker sta imela slusalke gor?

Na forumih, tweetih,.. se marsikaj pise.
ti nebi bežal če bi imel doma neprijavljeno orožarno in bi bile povsod tvoje fotografije?

Ja, pa preden se podaš v beg si malo za šalo še bombe okoli telesa namontiraš.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Upam da boš tako pameten tudi ko bodo tvoje ljubljene palestince fentali in potem majice tiskali!

Glede na to,da je bila majica tiskana v povod basseball zmage ny nad bostonom v 70.letih.... ja, bom pameten in se bom zgražal
grin1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
pa dej mal tweete poglej pa premisli,kakšni ljudje so to; kaj če bi bla te dva slovenca bi pa potem hoteli slovenijo napast?

polni samega sebe in gluposti!

Tak občutek jaz dobim tudi pri mnogih komentatorjih na Alterju in drugih SLO forumih ter raznih portalih. Slovenci vedno vse vedo in znajo
bonk.gif
. Med komentatorji o Češki je pa zagotovo veliko šaljivcev in mladoletnih prepotentnežev in podobnih trolov. Kaj ne dojameš, da se jim tudi sami američani posmehujejo?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
eni jih nosijo ker se jim zdijo fajn...
potem pa še malo panike in je.

ne vem, samo tako se hvalijo kakšne vse metode imajo za onsposobljanje potem jih pa še vedno večino postrelijo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mogoče ker so preveč ramba gledali... potem pa s počutijo močne z orožjem. no ne vem, vprašaj take ki imajo cel arzenal doma, zakaj ga imajo?

saj ne rečem, da nista onedva, ampak ni vse tako črno-belo. pa malo razmisleka ob zgodbi nikoli ne škodi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
razmislit je potrebno zakaj do teh stvari sploh pride. Kolk [cenzura] up je povprečna nacija. To je pravi problem.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Manjka mi kak oprijemljiv motiv za osumljenca.

A misliš čehoslovaka?
evil.gif

Se mi zdi da bo njuna narodnost in pripadnost muslimanski veri kmalu "pravi" motiv!

Ce se ne motim, se je govorilo, da je nekaj posameznikov na forumih omenjalo Cehe. Glede na to, da smo bili se nedolgo nazaj v istem bloku z nekdanjo Cehoslovasko, tudi geografsko je blizu nas in ne samo to - smo se vedno v istam bloku (EU), bi pricakoval, da Slovenci locimo Cehe in Slovake. Navsezadnje se tako pogosto zgrazamo, ko nas kdo zamesa s Slovaki.

No. In zdaj lahko na svojem primeru vidis, kako Slovenci poznamo del Evrope, ki nam je blizu na vec ravneh
smirk-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vsakič, ko v družbi nanese pogovor na tole mešanje med Slovenijo in Slovaško s strani tujcev in se vsi zgražajo jim dam hiter test.

"Glavno mesto Latvije je, glavno mesto Litve je?"
"Kako po zaporedju od juga proti severu ležijo Litva, Latvija, Estonija?"
"Naštej 10 zveznih držav v ZDA"

Vam povem, da skoraj vsak zmrzne.

BTW "Žohar" krivdo vali na brata, da je bil on idejni vodja.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
pa mi ti naštej nemške dežele. država v zda ni država kot slovenija je bolj kot dežela v nemčiji. samo malo večje. recimo kot federalne enote v rusiji. jih poznaš? ali indijske zvezne države?
in kot je nekdo pre mano rekel. imaš internet. če so govorili po forumu bi lahko prej preverili.

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Kot prvo. Kdo je govoril? Kako sploh lahko ves, da so Americani?

Kot drugo. Zakaj sprasujes njega? On se ni delal pametnjakovica.

Kot tretje. Nekdo, ki se zgraza nad nepoznavanjem zemljepisa drugih, potem v isti niti, isti dan, mece v isti kos Cehe in Cehoslovake.
Ti prvi zivijo vec 1000km stran (ce so recimo prebivalci ZDA), v veliki drzavi pa se od njih pricakuje da bojo tele male posesti tu locili, mi pa smo s Cehi precej tesno povezani ze vec deseletij.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Pa dobr, a si ti res tolk zabit, da ne razumes da je bil na koncu stavka z cehoslovaki smiley z razlogom?

A se ti res zdim jaz tako zabit, da mislis da ne vem kaj se je zgodilo s cehoslovaki?

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja glej. Zajebal si in verjamem, da bi se marsikateri slovenc naredil isto napako. Grem stavit da vec kot 20% slovencev ne loci med cehoslovaki in cehi. Verjetno bi jih vecina rekla cehi, ker smo ze v casu, ko je obstajla cehoslovaska rekli vsem - cehi.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Vsakič, ko v družbi nanese pogovor na tole mešanje med Slovenijo in Slovaško s strani tujcev in se vsi zgražajo jim dam hiter test.

Mah kaj to! Veliko super razgledanih in dovolj starih slovenčkov ne zna našteti vseh držav, ki so mejile na bivšo SFRJ.
Včasih, mah kar stalno se sprašujem zakaj za vse svetovne probleme ne vprašajo slovensko rajo, saj vedo odgovor na sleherno vprašanje. V bisvtu bi lahko naredili neko internetno mešanico Googla in Wikipedie npr. allKnowingsloraja.com
hysterical-1.gif

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ja glej. Zajebal si in verjamem, da bi se marsikateri slovenc naredil isto napako. Grem stavit da vec kot 20% slovencev ne loci med cehoslovaki in cehi. Verjetno bi jih vecina rekla cehi, ker smo ze v casu, ko je obstajla cehoslovaska rekli vsem - cehi.

Dej mi prosim povej kaj sem zajebal? Napisal sem cehoslovaska z razlogom in zato sem na koncu dodal smajlija zato da normalni ljudje sklepajo da je bila to fora. Edino troli to pograbte kot dokaz, da imate na drugi strani zabitega sogovornika.

Zdej pa nehaj trolat!

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Da se ne bojo zgovarjalo kako naj pa to vejo jih lahko vprasas da nastejejo 30 slovenkih mest. To se polovica ni, pa verjamem da se bo vecina ustavila pod 20. Ce bi jih morali se na zemljevid priblizno uvrstiti, verjetno ne bi slo 10.