V Bostonu poka

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
http://publicshaming.tumblr.com/post/48547675807/the-definitive-people-who-thought-chechnya-was-the

uf-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Iz kje pa bodo bili, če ne iz ZDA. Evropejec ne bo zamešal Češke in Čečenije.

Si siguren? Ne najdem sedaj, ampak pred leti so delali raziskavo v Evropi, koliko ljudi zna nasteti drzave na katere mejijo. Ne samo da ni bilo 100%. Na nekatere sosede je pozabilo preko 70% anketirancev.
Razumeti moras, da vecje nacije ne morejo vedeti toliko o manjsih kot obratno.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
pa dej mal tweete poglej pa premisli,kakšni ljudje so to; kaj če bi bla te dva slovenca bi pa potem hoteli slovenijo napast?

polni samega sebe in gluposti!

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ali pa ce pogledam poste v tejle temi. Na podlagih petih fotografij nizke resolucije, brez casovnih oznak (vsaj ne overjenih), ki so prisle iz razlicnih virov, so alteri kriminalisti/odvetniki ze nasli nekaj "utemeljenih" razlogov, da nista kriva.

Se razlog, da sta bezala in se skrivala, bojo pojasnili bolje kot bi onadva. Jutranja telovadba verjetno? Policistov pa nista slisala, ker sta imela slusalke gor?

Na forumih, tweetih,.. se marsikaj pise.

Nazadnje urejeno:

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Meni je cudno kako lahko po strelskem obračunu med njima in ogromnim številom policistov enega izgubijo in ga iščejo še xxx ur.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ali pa ce pogledam poste v tejle temi. Na podlagih petih fotografij nizke resolucije, brez casovnih oznak (vsaj ne overjenih), ki so prisle iz razlicnih virov, so alteri kriminalisti/odvetniki ze nasli nekaj "utemeljenih" razlogov, da nista kriva.

Se razlog, da sta bezala in se skrivala, bojo pojasnili bolje kot bi onadva. Jutranja telovadba verjetno? Policistov pa nista slisala, ker sta imela slusalke gor?

Kdo pa je rekel da nista kriva?

Jaz vse kar pravim, da v tej celi zgodbi nekaj smrdi in gleda na to da gre za amere, ki so znani po mutenju, me ne bi presenetilo, da zgodba sploh ni taka, kot jo predstavljajo mediji.

Če pa ti verjames vsemu kar preberes na "overjenih" medijih, potem pa verjemi. BMK

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Kdo je rekel, da nista kriva? Pise se vsepovsod po nasih forumih, verjetno tudi tweetih. Ce pogledas malo na 24ur, na alter,... bos videl koliko advokatov je tu, ki mislijo, da so vsi dokazi, ki jih ima policija, tistih 5 fotografij (iz katerih so oni spletli svojo zgodbo).
Ker je v navadi, da policija predlozi vse dokaze ze pred sojenjem?

Ce si gledal danes Svet na kanalu A, so govorili o bezigrajskem posiljevalcu. Govoril je forenzik, ki je direktno povedal, da o tem kaksna je sled ne bo govoril, da pa imajo DNK, ki se ne ujema s prvotno osumljenim in da upajo na dodatne informacije.

Torej dolocenih informacij zavestno ni dal v javnost in to je splosna praksa.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik slo91 pravi:
Meni je cudno kako lahko po strelskem obračunu med njima in ogromnim številom policistov enega izgubijo in ga iščejo še xxx ur.

Fora je v tem da se je to dogajalo na poseljenem območju. Bil je nevaren, bila je velika možnost da ima orožje in bi komot lahko vzel kako familijo za talce. Zato so šli počas po celi soseski. Pohvalno kar se mene tiče.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Kdo je rekel, da nista kriva? Pise se vsepovsod po nasih forumih, verjetno tudi tweetih. Ce pogledas malo na 24ur, na alter,... bos videl koliko advokatov je tu, ki mislijo, da so vsi dokazi, ki jih ima policija, tistih 5 fotografij (iz katerih so oni spletli svojo zgodbo).
Ker je v navadi, da policija predlozi vse dokaze ze pred sojenjem?

Ce si gledal danes Svet na kanalu A, so govorili o bezigrajskem posiljevalcu. Govoril je forenzik, ki je direktno povedal, da o tem kaksna je sled ne bo govoril, da pa imajo DNK, ki se ne ujema s prvotno osumljenim in da upajo na dodatne informacije.

Torej dolocenih informacij zavestno ni dal v javnost in to je splosna praksa.

logično, da ne bodo objavili vseh dokazov, ki jih imajo, kar atko na pladnju in da se iz tega, kar je sedaj na voljo ne da potegnit črte in nekoga obsodit (kar, če se prav spomnim, tudi nobenega nisem)

ampak, če pogledaš zgodovino, ni nič nenavadnega, da se v tako velikih dogodkih kaj zavestno prikrije (recimo Černobil, če ne bi severnjaki odkril povečano stopnjo sevanja, je vprašanje koliko časa bi še skrivali) in zato mediji in oblast ne predstavlja neke kredibilnosti, kateri je potrebno slepo sledit in se z njo strinjat.

V vsaki večji zgodbi je vedno ena plat za ovce (to smo mi) in ena kaj se je dejansko zgodilo in včasih plat "kaj se je dejansko zgodilo" pricurlja v javnost.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Manjka mi kak oprijemljiv motiv za osumljenca.

A misliš čehoslovaka?
evil.gif

Se mi zdi da bo njuna narodnost in pripadnost muslimanski veri kmalu "pravi" motiv!

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
"uradnega motiva" še niso stisnil iz njega (ker ne more govorit in lahko samo piše), govori pa se, da sta bila brata v bistvu del FBI-jeve ekipe rekrutov, ki naj bi na bostonskem maratonu simulirala bobni napad. Ampak ker se šerifi na tiskovkah še ne morejo odločit ali so imeli vajo ali ne, je to pač še ena teorija zarote
evil.gif

A ni zanimivo, da so spet imeli vajo, ki se je dejasnko spremenila v realenost (kot wtc in kot bombandiranje v Londonu)

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik slvn pravi:

ti nebi bežal če bi imel doma neprijavljeno orožarno in bi bile povsod tvoje fotografije?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:

ti nebi bežal če bi imel doma neprijavljeno orožarno in bi bile povsod tvoje fotografije?

že rajš nahebem zaradi par pištolc, kot pa da me lovi cela država zaradi terorizma.
bonk.gif