Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
Nikoli v življenju nisem konzumiral droge, niti kadil cigaret izključno v ožjem krogu prijateljev sem in tja kak kozarec vina ali piva. To je pa tudi vse.Sicer pa glede Marjana, sva nekako iz generacij, ki redko zaidejo takole za računalnik, forum in podobno in mi je sam nekega dne dejal, da je videl kakšne laži pišejo na tistem Slo techovem forumu in da je podal svoje mnenje na vse skupaj. Ker je on obrazložil zadeve na shotech forumu, bom pa jaz na alterju, kjer vidim da ljudje tudi pišejo nemogoče izmišljotine. Vi me imate zaradi mene lahko za totalnega norca, moja naloga je, da imajo stranke pri meni, bistveno več kot pri drugih ponudnikih, za isti denar, kar je zelo pomembno. Morda sem malce napihnjeno rekel pri meni, jasno pri mojem mentorju, ki seveda ima vse potrebno za opravljanje tovrstnih poslov. Vračam se na dopust k družini in vam želim lepo nedeljo še naprej. (pa še naprej fino lažite, mislim da boste morali že znotraj podjetja počasi koga podkupit, da bo sam podal ven to kar bi vi tako zelo radi slišali, da smo barabe, nateguni itd, ker ljudje, ki k nam pridejo, se odločijo za bilokaj, valutno trgovanje, zlato, skladi, zaprti skladi, so z nami več kot zadovoljni in nas priporočajo naprej ljudem, ki jih imajo radi. Tu že takoj nekaj ne bi štimalo, kdo bi rad sorodnike, prijatelje in znance spravil ob denar? Nihče, če je le kolikor toliko normalen.
Kakšen kup debilnosti!
Sicer si se pa lepo IZDAL, ker ne poznaš niti imena svojega izmišljenega sodelavca - na slo-techu si se namreč predstavljal pod imenom Matej42 in ne Marjan (Marjan61 si bil na ringaraja forumu)!!!
Poleg tega pa je tvoja mentorica kar naenkrat spremenila spol in postala mentor - enako kot na slo-tech forumu, čeravno si jo tule še vedno omenjal kot žensko:
Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
Rekel sem da v podjetju sodelujem šele od leta 2011, sem v pridobivanju licenc in vsega potrebnega. Dokler nimam vsega potrebnega v mojem imenu posle sklepa moja mentorica. Napisal oz mislil sem, da so svetovne banke kot so Royal Bank of Scotland, Deutsche Bank, JP Morgan največji udeleženci valutnega trgovanja. Da se pri posameznem poslu trguje z minimalno 2%. da če izgubiš izgubiš malo, ne pa da lahko v momentu izgubiš zelo veliko. Gospod Jovičevič je človek na mestu, preprost, pošten, v preteklosti morda res kakšna stvar ni soupadala s "super" slovensko zakonodajo, vendar ti ljudje se spoznajo na stvari, od teh ljudi sem se že ogromno naučil. Daleč sem že napredoval, vidim z lastnimi očmi, da delam dobro delo drugim, zraven pa še lepo zaslužim. Ideja je, da si znotraj podjetja ustanoviš svoje podjetje, vsak ima nekako svojo ekipo oziroma mrežo, s katero opravlja posle. Mi smo zastopniki velikih svetovnih imen, ne potrebujemo v podjetju viset vsak dan 8 ur, imeti tam prijavljeno koliko vsak zasluži in nevem kaj še vse. Samo da ti imaš službo, uživaj v njej, sem ti že 100x rekel, da nič ne želim od tebe, samo prosim pusti nas že pri miru in ne blati našega podjetja, če ga ne poznaš.
Daj spelji se že enkrat, nategun en, in lepo v miru doma počakaj, da ti Apollo pride prebrat pravice (se to pri nas sploh dela?).