Samo da se zabavate fantje, kot sem rekel posle še vedno sklepam z mojim mentorjem, sem zelo uspešen, zaenkrat mi ni hudega, ljudem delamo dobro, tudi sam pa imam zato nekaj od tega. Vi pa tega enostavno ne dojamete oziroma če smo bolj natančni nočete dojeti in verjeti, da je to možno. Jaz se sprašujem če smo ekskluzivni zastopniki imen, ki sem jih omenjal, zakaj ne sme tudi en Peter honorarno nekaj zaslužiti, ob spremstvu mentorja Torej mentor vse opravlja v tvojem imenu, dokler sam ne pridobiš zadostnega znanja itd. Ko bom sam začel z ljudmi sklepati pogodbe pa bo šele takrat, ko bom vse potrebno pridobil. Najbolj smešno je to, da je bilo potrebno nasmetiti 12 strani s samimi oprostite izrazu kozlarijami, ob tem pa niti enega samega pravega argumenta, da bi komu naredili škodo, ali kaj podobnega. Luxuris je svoje opravičil že v 6. mesecih, mi smo rekli v 15. no ampak cela Slovenija trdi, da je to nateg itd. Kaj vse so zmožni zlobni ljudje skupaj z novinarji je res prav neverjetno. Namesto, da se tukaj zabavate bi že večkrat lahko preko koga, ki z nami sodeluje prišli, videli in utihnili. No ampak pravijo pa tudi, da je vsaka reklama dobra, tudi če nam vi tukaj delate slabo, mi že vemo zakaj je temu tako. Za stranko naredimo tudi 4x več za isti denar v določenem obdobju, kot drugi slovenski ponudniki, vam gre to zelo v nos. Stranke izgubljate kot po tekočem traku in to se bo dogajalo še naprej dragi moji, dejstva so dejstva kot sem že večkrat povedal. Vi me kar lovite na detajlih, kje boš dobil licence, kakšne bodo, kje jih boš delal in 100 drugih vprašanj in samo iskat kdaj ga bom kje polomil, da boste imeli spet nekaj na kar se lahko obesite. Tudi če sem star 34, kmalu bom 35, mi ni sram povedati, da pred letom o financah nisem vedel praktično nič. To naj bi veljalo za celotno državo, v financah je bil celo članek, da smo dobili zadostno oceno, kar se tiče financ pa še to zgolj na naslovnici, dejansko pa so nam dali negativno. Denar varčujemo v nogavicah, predalih, bankah, v tujini so ljudje bistveno bolje izobraženi glede varčevanj, zato tudi imajo toliko več. Ne se prosim spet obesit na ta stavek, vem kakšno je stanje tukaj v Sloveniji, kam so nam vrli politiki pripeljali to lepo državico, pa vendar s pravimi informacijami, si lahko tudi nekdo, ki nima veliko ustvari en zelo lep dodatek k svoji penziji. Tu pri nas nas pa vsi čukasto gledajo, spet nek piramidni sistem ipd, ker je res veliko takšnih in drugačnih zadev že bilo, razumljivo, ampak dajte se najprej pozanimat, potem pišite. Vedno znova pozabim, da je vaša naloga, da Petra spremenite v totalnega norčka, tako da kar mirno nadaljujte. Ljudje, ki nam zaupajo, nam zaupajo na podlagi tistega, kar imamo za pokazati, ne na podlagi lepih besed.