UV žarnica - "švarcliht"

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Prvo je treba ločit dvoje. Eno je, da me nekdo blizu bajte nasajenih 100 sadik. Tu se morda lahko pogovarjamo o tem, da nekoga policija ne dobi pri delu. Drugo pa je, da ima nekdo to notri. V slednjem primeru govorimo o terminu laboratorij ki je seveda enostavno dokazljiv, ker me nihce ne bo preprical da ni vedel da ma v omari posajene 4 sadike trave =)

Podstresje ni dobra izbira.

Zunaj imas manj letin kot not kjer lahko naredis 3-4 cikle (morda kak strucko tudi vec).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..pa začnimo o poslu

kaj je prepovedano..gojit, uživat, prodajat.

kaj imam jaz na podstrehi ne ve noben. na vikendu je zelenja kolikor češ..2m visiko zraste.mmmm

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.214
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok..pa začnimo o poslu

kaj imam jaz na podstrehi ne ve noben. na vikendu je zelenja kolikor češ..2m visiko zraste.mmmm

Vse je prepovedano, no izjema je uživanje (to ni prepovedano, razen seveda če zaven delaš/voziš ...). Če imaš doma v omari 4 sadike pa če te sosed prijavi in opravijo preiskavo ti ne bo noben prav preveč težil. Še najhujša kazen je, da ti sadike ki si jih par mesecv pridno gojil, uničijo!

Enako je v naravi če imaš podtaknjenih 5 sadik nekje na robu gozda, če te bo kdo prijavil bodo policisti tisto pobrali in uničili. Noben ne bo čakal v gozdu v zasedi da te zasači, ker sej im ne splača.

Za večje količine pa jasno, proizvodnja in (pre)prodaja nedovoljene droge. Vedet moraš tudi da ima "trava" precej nizko ceno, tveganje je pa veliko. Lansirat na trg par 10 ali celo 100kg robe ni neopazno in slejkoprej se odkrije izvor. Zaslužek je pa minimalen, zato pa travo gojijo samo neki hašišarji, ki itak ne vedo kaj bi sami s sabo in prodajo ravno toliko da jim ni potrebno delat in lahko lagodno živijo.

Z gojenjem na podstrešju (100m2) bi nekako živel na ravni malce nad srednjim slojem, s tem da je dela veliko. Se bolj splača študirat pa bit zdravnik!
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kot zdravnik dobiš mamimel zastonj.

posest..posest za lastno uporabo mend alahko imam..ker berem veckrat, d aga niso mogli obtozit ne vem cesa, ker je bilo gramov malo..

če zdej živim kot socialc, pa bi s zelenjavo bil srednji, bom z zelenjavo in scialno bil visji srednji..

torej polo, golf..zussamen passat

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok..pa začnimo o poslu

Vse je prepovedano, no izjema je uživanje (to ni prepovedano, razen seveda če zaven delaš/voziš ...). Če imaš doma v omari 4 sadike pa če te sosed prijavi in opravijo preiskavo ti ne bo noben prav preveč težil. Še najhujša kazen je, da ti sadike ki si jih par mesecv pridno gojil, uničijo!

Enako je v naravi če imaš podtaknjenih 5 sadik nekje na robu gozda, če te bo kdo prijavil bodo policisti tisto pobrali in uničili. Noben ne bo čakal v gozdu v zasedi da te zasači, ker sej im ne splača.

Za večje količine pa jasno, proizvodnja in (pre)prodaja nedovoljene droge. Vedet moraš tudi da ima "trava" precej nizko ceno, tveganje je pa veliko. Lansirat na trg par 10 ali celo 100kg robe ni neopazno in slejkoprej se odkrije izvor. Zaslužek je pa minimalen, zato pa travo gojijo samo neki hašišarji, ki itak ne vedo kaj bi sami s sabo in prodajo ravno toliko da jim ni potrebno delat in lahko lagodno živijo.

Z gojenjem na podstrešju (100m2) bi nekako živel na ravni malce nad srednjim slojem, s tem da je dela veliko. Se bolj splača študirat pa bit zdravnik!
evil.gif

Zapisalo se ti je kar nekaj neumnosti. Lahko ti dam par imen pa posici kdaj majo sojenje pa jim pejt povedat da stiri dasike v omari niso problem. Ni stvar v kolicini sadik v omari ampak v tem ali ti lahko policija in tozilstvo dokazeta da si imel namen preprodat.

Tudi o tem da se slabo zivi od tega se motis. Zelo motis.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj svetuješ torej..

lepo v miru..potiho na podstrehi zalaufat posel. povezat se z mxom..in namest touarega vlagat kes v vikende po sredozemlju

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Svetujem ne nic ker bi sebi v skledo pljuval =) Sem pa ti ze tu napisal svoje mnenje o podstresju.

Vsekakor je bolje met espacea kot touarega in pa seveda nobenmu povedat.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.221
-8.844
113
Najbolj "genialno" gojenje je bratranec poizkušal lansko poletje v zgornjem nadstropju senika. Saj temperature so prave... samo genij je pozabil, da ponavadi potrebujejo rastline za rast tudi kaj svetlobe
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Ej dva taka genija na kupu pa tko zgreseni zakljucki. zarad mene goji na podstresju, ce te dobijo te dobijo, jaz ti bom cdje z narodno pekel pa zrihtal da ti jih bo smoukar v celico dostavil

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ej dva taka genija na kupu pa tko zgreseni zakljucki. zarad mene goji na podstresju, ce te dobijo te dobijo, jaz ti bom cdje z narodno pekel pa zrihtal da ti jih bo smoukar v celico dostavil
Javi, če boš rabil kaj materiala za CD
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kako bi me dobil na podstrehi..vse je..temno..nič se ne vidi..dnar ne bom metal okol...

sem bil pri enem, ki ima 2 al 3 flance v omari, pa ko je zvečer odprl, da je še zadnjič zalil je celo stanovanje po ganđi smrdelo, podstrešje se pa fajn zrači in bo verjetno nekdo slej kot prej navohal

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Tudi o tem da se slabo zivi od tega se motis. Zelo motis.

Dajmo prvo rešit kaj pomeni dobro živet kot diler. To si jaz predstavljam da si lastnik 5ih stanovanj, dveh hiš in kake restavracije,
tega pa z zelenko ne kupiš niti v 20ih letih, edino če imaš par hektarjev kje na kubi.

Za moje pojme se najhitreje in z najmanj tveganja dela cekin z belinko. Se kupi čista stotka, še ene dvajset lidokaina, se naredi
skupaj, nabavna bo znesla okol 30€, prodajna 70, med vikendom 80, par maniakov ko vzame 15tko v petek za čez vikend, zadeva
v treh tednih gre, govorimo mesečno o sedmih jurjih incomea. To je to. V 30ih dneh, brez nekih sadik, zalivanja, preprodajanja
15letnikom ki bo špecnil prvemu prometniku ki ga bo zasačil...

Če bi že kaj delal, bi to bla belinka in to z cca. 8-10imi "pravimi" kupci, pa je to to, tveganje je dejansko skoraj nično, jebat se s flancami, kirmu qrcu na čast, če gre prej z 5x manj truda naredit vsaj 4x več dnarja v dejansko osminki časa ki ga potrebujes z rastlino.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kako bi me dobil na podstrehi..vse je..temno..nič se ne vidi..dnar ne bom metal okol...

Po zelo povišani uporabi elektrike
smile-1.gif
Je bilo lansko leto v moji okolici---stara bajta-----podnevi nobeden živel v njej----okna non stop zastrta-poraba elektrike pa nenormalno visoka seveda mimo števca--------pride elektro na ogled------ode posel v tri pm---

Po vaških čenčah naj bi bilo prometa okoli 60 000€ na mesec.
grims-1.gif