Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Mislim ej kire neumnosti tukaj berem... pa kaj potem če padejo na naslednje lastnike? Meni cisto lepo dol visi, kaj se bo zgodilo z avtom ko je pri drugem lastniku. Ce hoces bit ziher kupis novo, ce pa ne pa rabljeno...
kretenizmi gor al pa dol...jaz avto vozim tako kot ga in mi na kraj pameti ne pride de bi se sekiral kaj se bo zgodilo cez pet let novemu lstniku...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
torej pazit oz. lepo delat z avtom je neumnost? eee hepane....
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
pravim samo, da je brezveze lepo delat zato ker bi lahko potem naslednji lastnik naje....
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
sem upal da bo kdo povedal kaj tehničnih stvari glede samega utekanja, zakaj utekat in kaj s zgodi v tem času...ampak tako kot običajno na alterju in prej na Mobisuxu, smo vključno z mano spet zasmetili temo...
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Ne bom jaz vozil avta ko star ata zato da bo kupec menjal diske 15kkm kasneje..
Citat:
Uporabnik lager pravi: Eni res vozijo kot da če bojo prvih 20km stegnili preko 3k rpm da jim bo turbina spustila.. recimo mi smo na dci motorju po konstantnem tiščanju 4. v blokadi po avtocesti 10km po turbini zlili cca 3 litre mrzle vode , pa je mašinca delala še nadaljnih 10k km in še ob prodaji avtomobila ( da ne bo kdo rekel da smo koga nategnili, 8 let star avto je šel za 1000 € od bajte in za vse napake se je povedalo. )
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Ne bom jaz vozil avta ko star ata zato da bo kupec menjal diske 15kkm kasneje..
diske si izpostavil, joj prejoj.. na to pa res ne rabiš gledat, navaden potrošen material, ki se ga menja velikokrat.... pazit je treba na kakšne dražje zadeve kot pa zavore.
Citat:
Uporabnik lager pravi: Eni res vozijo kot da če bojo prvih 20km stegnili preko 3k rpm da jim bo turbina spustila.. recimo mi smo na dci motorju po konstantnem tiščanju 4. v blokadi po avtocesti 10km po turbini zlili cca 3 litre mrzle vode , pa je mašinca delala še nadaljnih 10k km in še ob prodaji avtomobila ( da ne bo kdo rekel da smo koga nategnili, 8 let star avto je šel za 1000 € od bajte in za vse napake se je povedalo. )
aja pa mašina verjamem da je delala še nadaljnih 10k km, konec koncev ste z vodo šokirali turbino.....
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja kakšni znajo res dobr pretiravat pri šparanju, to je popolnoma res in takim se smejim. prav tako pa se smejim takim, ki se jim totalno j3be za avto, rekoč, sej ga bom itaq pol prodal, briga me (da bi pa zaradi takega ravnanja kaj crknilo že njemu pa običajno tudi pomisli ne).
drugače pa en sam "šok" oz. par izjem (gas pri mrzlem) res ne bo ravno nevemkoliko uničilo stvari, samo če ti pa tako obnašanje pride v navado...
..če je pa avto na listi za odstrel je pa itaq to nekaj popolnoma drugega. in zabavnega
Citat:
Uporabnik lager pravi:
sem odpiral en motor ( 16v 150KM bencinar ) ki v svojih 200k km ni niti enkrat videl lahke noge, sem bil presenečen nad tem kar sem videl.
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Da imaš pa nov avto, pa se ti jebe in delaš z njim kot svinja z mehom je kot bi metal evre skozi okno. Pri starih gajbah kjer je par prask kaplja v morje in itak gajbo prodaš za par € ni toliko pomembno. Sicer pa tudi če bi bil prisiljen se peljat z enim starim avtom, bi vsaj toliko odštel da bi avto bil nekako v dobrem stanju. Ker drugače daješ vtis totalnega klošarja ( že tako se voziš v oldtimer-ju )