USB vhodi ne delajo

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Na PCju so mi udpovedali USB vhodi, a le za USB ključe. Miška, tipkovnica ipd vse dela kot more, ko pa vklopim katerkoli USB ključ pa z zvočnim signalom da vedet da ga je zaznal in tudi lučka na ključu gori le odpret noče podatkov na njem. Kakšen predlog kaj lahno naredim??

Hvala

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj kaže v Device Manager? devmgmt.msc
Kaj pa disk Managenemt? diskmgmt.msc

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če z drugim OS tudi ne dela, je hardver (ali mogoče BIOS).

Torej zaženi kaj s ključka (no ja, raje z DVD-ja
tongue-1.gif
)
Hiren's Boot CD z Windows ali pa kaki Linux.

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
za začetek odstrani vsa USB vrata (krmilnike) in rebootaj mašino. Da ga prisiliš da še enkrat detektira naprave. Konec koncev so to le Windowsi
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
si priklopil kak tiskalnik?
imel podobne težave, če je bil priklopljen tiskalnik zadaj, so spredaj usb-ji zafrkaval.
pol se je nekak samo porihtal.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.326
9.547
113
EU
Posodobi BIOS, če je na netu novejša verzija za tvojo matično ploščo.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Tiskalnika nimam. Uporabljam samo brezžično miško in tipkovnico. Robal sem tudi miško in tipkovnico z žico pa je isto. Ključek sem testiral tudi na drugem PCju in isto. Preizkusil sem tudi 3 druge ključke in en HDD pa ravno tako ne dela. Problem je očitno v tem da nočejo delat nobene stvari ki hranijo podatke ker vse ostalo dela BP. Dstranil sem tudi vsa USB vrata in rebootal mašino pa še vedno isti drek. Ma kdo še kako idejo ker to da prek dropboxa prenašam zadeve z drugega PCja je res moteče in dolgotrajno
jezen.gif