USB ključek sem opral

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Počakaj malo. Isto znamko sem tudi jaz opral v pralnem stroju. Prvih nekaj dni sem ga sušil, probal pa nič. Pol ga pa spet čez ene 3 tedne not fliknem je delal pa vse, vključno z branjem prstnega odtisa. Tako da na suho z njim pa počakat še malo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
se laptop namoc, mogoce bo pomagal
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Brez heca daj ga v destilirano vodo za nekaj ur ves jo večkrat zamenjaj. Potem ga daj v riž in na prepih pa ne direkt na sonce. Meni je enega uspelo rešit. Še en mi je pa med kuho padel v juho pa nisem opazil dokler ga nisem s šeflo zajel
grin1.gif

kako ti pa to lahko uspe???

B81

22. jul 2007
37.851
11.082
113
Tenforestu uspe vse, pa tudi doživel je že vse, kar se doživeti dá...
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Brez heca daj ga v destilirano vodo za nekaj ur ves jo večkrat zamenjaj. Potem ga daj v riž in na prepih pa ne direkt na sonce. Meni je enega uspelo rešit. Še en mi je pa med kuho padel v juho pa nisem opazil dokler ga nisem s šeflo zajel
grin1.gif

kako ti pa to lahko uspe???
Daš ga v srajčni žep... probaš župco in se malo preveč nagneš naprej... čof!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Pazi to, zdejle sem ga še 1x probal in DELA
cheer.gif

He he, jaz sem mislil, da si ga probal v žep od srajce dat in se nad župo nagnit. (in je "uspelo")

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
hysterical-1.gif

prejšnji teden sem ponovil vajo, tokrat se je pral v zaprtem hlačnem žepu, po sušenju se je pa še malo peglal, dokler nisem ugotovil da likalnik nekam čudno skače čez žep
bonk.gif

no da skratim, spet sem ga sušil 3 dni....in še vedno dela ok
zmaga.gif

očitno je narejen za telebansko uporabo
tongue-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
To pa že liči na pranje podatkov
grin1.gif

A je to nova moda? Ok, za pranje denarja sem že slišal, za pranje podatkov pa pač še ne. Zihr si imel ornk zalogo dirty pictures in je mama odredila generalno čiščenje.
grims-1.gif

Drugače pa sladka voda ni problematična za aparature brez napajanja. Problem nastane, če ti kaj takšnega v morje pade. Sol razžira bakrene povezave in kontakte, zato je fajn oprat pol pod sladko vodo.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
hysterical-1.gif

prejšnji teden sem ponovil vajo, tokrat se je pral v zaprtem hlačnem žepu, po sušenju se je pa še malo peglal, dokler nisem ugotovil da likalnik nekam čudno skače čez žep
bonk.gif

zmaga.gif

tongue-1.gif

Ti si rojen za delo na ministrstvu,ki hrani zaupne podatke
hysterical-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik pazok pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
hysterical-1.gif

bonk.gif

zmaga.gif

tongue-1.gif

Ti si rojen za delo na ministrstvu,ki hrani zaupne podatke
hysterical-1.gif

Itak, v JU sem se že infiltriral, res da zaenkrat še zunaj smeti pobiram ampak treba je začeti na dnu, pa se potem vzpenjati
cheer.gif