USB ključ

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
ksz...

Najhitrejši USB ključ po testiranjih (če odštejemo razne hightech variante za 3x ceno) je Patriot X-Porter XT, pa še poceni je - 8 GB dobiš že za 30€.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.781
113
Stari Patriot X-Porter XT je bil najhitejši. Novejša, tanjša verzija je počasnejša.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Stari Patriot X-Porter XT je bil najhitejši. Novejša, tanjša verzija je počasnejša.
In ima tudi drugačno ime, tak da jih ni težko razlikovat.
Novi imajo "Boost" v imenu, če se ne motim.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
V Leclercu jih imajo, takoj desno pri fotoaparatih, so celo cenejši!

Ravno danes sem bila tam (Rudnik), pa jih niso imeli in tudi ni bilo videti, da so jih imeli. Si prepričan, da si jih videl tam?

Imam pa sedaj pqi 810 2 GB, pa mi je premajhen, zato sedaj kupujem še 4 GB različico (ta bo ravno pravi). Dela čisto ok, nikoli nobenih težav z njim. Problem je samo v zatiču, ki skrbi, da se USB dejansko pospravi v ohišje, saj mi ga je nek cepec polomil. Uporabljam pa ga v avtu za mp3-je, ki jih nalagam gor sproti (recimo po 3 nove mp3-je na teden), zato mi hitrost prenosa ne pomeni nič.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Tema je iz marca....
smile-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Če še jaz dodam:
- tega Pqi-ja imam že drugega 2gb. Je relativno ok, večina usb portov ga spozna (ne pa vsi - žal je klasični kovinski vtič na usb ključu še vedno bolj ziher). Imam tudi tistega tamalega transcenda ki ima samo notranji del usb vtiča - tiste zareze (4gb), pa je tale Pqi kar se tiče prepoznvae boljši. Slabost je (žal) ta, da je enostavno premajhen in ga npr. po sestanku ruknem v žep hlač obleke in najdem šele čez 14 dni ko oblečem isto obleko, vmes se pa sprašujem kam sem ga dal. Za kak obesek je pa zakon, hitrost je sprejemljiva. Pqi-ja sem kupil v btc-ju - mislim da ena štacuna v tisti stavbi Diamant ali kaj (poleg lidla v BTCju), dobiš ga pa tudi na netu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In ima tudi drugačno ime, tak da jih ni težko razlikovat.
Novi imajo "Boost" v imenu, če se ne motim.

To se pravi katerega od spodaj naštetih naj vzamem:
1.
2.
3.
4.

prvi trije so x porter, 4. je san disk, vsi 8 gb
Kater bo najbolj zanesjiv in tudi sorazmerno hiter.
Uporabljal ga bom kot back up,(sinronizacijo) podatkov recimo nekajrat na 1-2 teden.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Jaz imam SanDisk pa me še ni razočaral.
wink-1.gif

mene pa je enkrat, s ključev mi je dol skoču pa se skril, da ga nisem več našu
frown-1.gif

drugač pa dela brez tezav
zmaga.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To velja za vse. Ne vem zakaj ne delajo pokrovov za odpret (ala Zippo), na vrvici ali brez pokrova (SanDisk Titanium, USB konektor se skrije v ohišje).

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Men teli gumijasti niso ušeč, mam tazga 4gb vendar ne dela več (kljub temu da sem ga zlo pazu), ker se ta gumba prepogiba, pol pa grejo kontakti, sicer je na udarce mn občutliv, vendar pa bi jst raje vzel nekaj s trdnim ohišjem. Imam pa enga reklamnega kovinskega 128mb že orng starga, ene par let na ključih glih zato, ker mi ga ni škoda in vačsih prav pride, ko nekje potrebujem kaj na hitro, pa še vedno deluje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
moj prvi 128MB je bil tut gumjast in je ckrnu ravno zaradi tega ko si omenju, kontakni so se nekje polomel. sem komaj še rešu podatke, sem ga mogu mal zvijat:)