USB ključ

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Jaz sem zaenkrat z Transcend-ovim 4Gb ključkom čist zadovoljen. Pa še zanimivo poslikavo ma :D

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se zgodi, nimas kaj
smile-1.gif

AndrejD: zanimive specifikacije.. verjetno ni slaba zadeva, je pa res, da prvic slism za mushkin.. mogoce je zunaj bolj znan, kot pri nas
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Se zgodi, nimas kaj
smile-1.gif

AndrejD: zanimive specifikacije.. verjetno ni slaba zadeva, je pa res, da prvic slism za mushkin.. mogoce je zunaj bolj znan, kot pri nas
smile-1.gif

prvič slišiš za Mushkin ?

Tudi na področju Rama ?

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
V eni drugi temi si priporocal SanDisc cruzer. No, jaz sem zadevo nabavil v Big Bangu a na moje presenecenje kljucek (4GB) ne podpira win Vista.
Samo v znanje, morebitnim kupcem.

Ce pa ima kdo kaksno resitev, se pa priporocam. Jaz kaksnih driverjev na netu nisem nasel.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
ksz...

Jaz imam 4 GB Patriot Memory kako leto in dela super, tudi po hitrosti je hitrejši od vseh ključkov, ki sem jih imel do zdaj. In preverjeno deluje vseh 4 GB.

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
Nic ni pomagalo. Tudi ce ga formatiras. Vista ga noce prepoznati in mi celo zasteka racunalnik ko ga tako isce. Ko sem kljucek rocno odstranil, vse deluje normalno. Racunalnik je nov.
Bil sem prav presenecen, ko sem na zadnji strani skatle prebral da Viste sploh ne podpira. Sem mislil da si SanDisc to ne bi privoscil.

Potem sem pa vzel Kingstona, 2GB (ker 4GB niso imeli) in dela kot strela. Na njegovi embalazi je tudi napisano da podpira Visto.
Je pa res, da je grd ko sam satan (neka zeleno bela barva). Ampak uporabnost pred lepoto, ne?
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz imam tudi SanDisk Cruzer (2GB), pa mi dela na Visti. Edino kar je, da lučka še vedno utripa, tudi če ga že izvržem. Drugače ga pa lepo prepozna in normalno dela, tudi računalnik ne ključ ne zaštekata. Nekajkrat na začetku mi je sicer pisalo kao, da ključ ni bil pravilno izvržen, da so lahko podatki poškodovani, vendar se to ni zgodilo, podatki so še vedno na ključu in ga še vedno uporabljam tudi na Visti.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Uporabnost itak..

Samo prvic slisim, da imas take probleme v Visti..
frown-1.gif