usb 16gb

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Se vem, da je malo banalna tema...

katerega, tega imam nagledanega http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_7884_CO416017_Platinum_USB-kljucek_16GB_Twister_oranzen__USB

Če sem lahko 6000 postov napisal že, lahko pa še za ključ temo odprem
hysterical-1.gif

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Verjetno, če maš namen kupit 16GB ključ, pol boš tut kake večje datoteke gor deval, ne sam excel, tak da ti priporočam mal višjo hitrost pisanja kot 3MB/s.

V glavnem, če se ti nena mudi, dobiš tegale za isti denar ebay2. Najde se tak još i više, sam odvisno je, če maš cajt za tako.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Meni recimo odtehta cena patriota glede na hitrost. Kaj meni pomaga 16gb ključek če nalaga 2 dni gor. Jaz sem osebno še takrat vzel 8gb patriota kot bi dobil za isto ceno kakega drugega počasnejšega 16gb.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz mam 16gb kingstona, že kaki dve ali celo tri leta, ko sem še delal v enem hotelu, ga je en gost pozabil v sobi, dali v Lost&Found predal, kjer je počival 3 dni, četrti dan pa ne več :D :D :D :D Takrat vem da je bila to iber kapaciteta, danes je že pod povprečjem,
glej za čim večjim, na ebayu so đabe.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz pa imam s vsemi razen SanDiskom slabe izkušnje. Imam Sandisk Cruzer Contour že 4 leta, v uporabi nonstop in deluje še vedno brez problema. Hitrost pisanja 20 mb/s, branja 26 mb/s. Takrat je bil 4x dražji od ostalih, pa sedaj vem zakaj.

Transcend JetFlash 600 ima recimo hitrost pisanja samo 12 mb/s.

Tak da Xporter Rage je glede hitrosti sigurno dobra alternativa, čeprav hitri in veliki ključi še vedno držijo cene in v 32+GB variantah je težko najt ključ s več kot 20 mb/s pisanjem, ali pa so precej dragi - 64 GB Xporter Rage je preko 100€.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kupi Patriota tako kot je nekdo že omenil in boš videl kaj je res hitrost,meni piše do 35mb/s,kupi ga na ebay,ker pri nas so 1x dražji.

lp

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz pa imam s vsemi razen SanDiskom slabe izkušnje. Imam Sandisk Cruzer Contour že 4 leta, v uporabi nonstop in deluje še vedno brez problema. Hitrost pisanja 20 mb/s, branja 26 mb/s. Takrat je bil 4x dražji od ostalih, pa sedaj vem zakaj.

Transcend JetFlash 600 ima recimo hitrost pisanja samo 12 mb/s.

Tak da Xporter Rage je glede hitrosti sigurno dobra alternativa, čeprav hitri in veliki ključi še vedno držijo cene in v 32+GB variantah je težko najt ključ s več kot 20 mb/s pisanjem, ali pa so precej dragi - 64 GB Xporter Rage je preko 100€.

Ja, samo je Sandisk zaostal.. Sploh nimajo vec nekega kljuca, da pise z vec kot 15 mb/s. USB3 so jim pa spanska vas.

Reklamiral sem Cruzerja Contour 32GB.. zjahal se je sistem odpiranja, v zamenjavo sem dobil Ultra, ki pise komaj z 12-13 mb/s.

Ce bi zdele kupoval, bi vzel Patriot Supersonic ali pa Kingstona DTU serijo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je res, da nimajo nekega pametnega ključa več, luxuz variant kot je moj Cruzer Contour pa sploh ne delajo več.

Kako pa je kaj z zanesljivostjo novih Patriotov in Kingstonov? Sicer pa sem si na eBayu že naročil rezervni Cruzer Contour, drugje jih nikjer več nimajo.

Pa ima kdo sploh še kak luxuzen ključ? Patriot in Kingston imata ključe po obliki vse na ravni plastik fantastik.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
To je res, da nimajo nekega pametnega ključa več, luxuz variant kot je moj Cruzer Contour pa sploh ne delajo več.

Kako pa je kaj z zanesljivostjo novih Patriotov in Kingstonov? Sicer pa sem si na eBayu že naročil rezervni Cruzer Contour, drugje jih nikjer več nimajo.

Pa ima kdo sploh še kak luxuzen ključ? Patriot in Kingston imata ključe po obliki vse na ravni plastik fantastik.

Naj bi bili OK. Sicer niso dolgo zunaj (dobre pol leta), sam v osnovi (vsaj z rami) teh proizvajalcev imam kul izkusnje.

EDIT: Patriot mislim, da je celo alu, ne bom pa trdil. Res pa je, da noben od teh kljucev nima vsaj nekega osnovnega dizajna.

Nazadnje urejeno: