Nič novega.
Drugs are bad, cops are bastards.
Samo dokaz da je ameriška družba u *****
Ali pa tebe zaradi neumnih izjav na forumu. Se prav vidi,da v zivljenju se nisi fasal okoli kepe ali se rabil postaviti kdaj zase.Lepo da se ti zdi ok.
Meni se pa ne zdi ok, da se prepotenten policaj postavi v vlogo sodnika in rablja.
Sej veš, tko kot če bi tebe naši zaradi tvojih tatujev občasno preventivno malo nabutali. Si jim že sumljiv in take je potrebno naučiti/odstraniti.
Torej zagovarjaš anarhijo?So kakšnega EU ubili policaji v amaeriki na cesti? Nobenega. Mi vemo, da so USA policaji prehitri.
Domačini - Američani - pa sam ene pravice iščejo in pol pokasirajo.
Tistemu zamorcu so najprej pregledali kartoteko. Sam sranje not. Ko so ga potegnili iz avta OK: Ko so ga dali v policijski avto pa, klaustrofobija, pa mozolj pod pazduho, pa desni ušesni mešiček rdeč.Če ve, da je preobčutljiv, na se pazi.
Še tole. Zadnji video, kjer je en bel voznik regiral na belo antifo. TO je svoboda, da imaš pravico se branit.
In tista odvetnika za poškodbe. Takoj so jima ponudili, ZASTONJ, nadomestilo za odvzeto orožje. TO je svoboda, da imaš pravico se branit.
Kdorkoli pravi, da je to nov info je dost butast. To ti pravim. Vseeno je bil postopek, če mene vprašaš precej nesposoben iz strani policije. Fovsija, rasizem ali preprosta nesposobnost. Izberi si en razlog zakaj.
Vse pobit. Vse ki niso kristjani, potetovirance, pijance, drogerase, narkomane, geje, vse ki ne poslušajo narodno zabavne glasbe. Pobit za vsak slučaj. Ane...
Meni se pa ne zdi ok, da se prepotenten policaj postavi v vlogo sodnika in rablja.
Morda pa bi gospod policaj poklical takoj rešilca ne pa da je raje 10 min cepel na njegovem vratu?