Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V Frankfurtu ima neke veze, od tam vedno prihajajo nenavadni članki.
Ti to resno?
s spoštovanjem in skrbjo zate, brez žaljenja.
Nazadnje uredil moderator:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V Frankfurtu ima neke veze, od tam vedno prihajajo nenavadni članki.
"Če to počno moji, je OK."Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne vem, v čem bi naj bil problem.
Ja, iz operacijske dvorane v avstralski kliniki, v navezi z reptili.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ivan obvladuje tuje medije
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
"Če to počno moji, je OK."Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne vem, v čem bi naj bil problem.
že pred mesecem:Citat:
Uroš Slak se pridružuje ekipi informativnega programa Planet TV
Uroš Slak je slovenski javnosti poznan kot voditelj pogovornih oddaj o politično-aktualnih temah, s katerimi je zaznamoval informativni medijski svet. Dolga leta je bil voditelj oddaje Trenja na POP TV in Pogledi Slovenije na nacionalni televiziji. Pred časom je postal izvršni direktor Kluba slovenskih podjetnikov.
Informativni ekipi na Planet TV se pridružuje kot voditelj in urednik, ob imenovanju pa je povedal: "Planet TV sem se priključil, ker tu vidim nov izziv, saj je na prostoru informativnega programa v Sloveniji nastala praznina, ki jo lahko z novim konceptom zapolnimo. Verjamem, da se bodo gledalci z veseljem odzvali na nove informativne vsebine."
Citat:
S podjetja Antenna TV SL so sporočili, da je Bojan Traven postal novi direktor informativnega programa in športa na Planet TV.
Bojan Traven je slovenski javnosti poznan kot nekdanji novinar in urednik na Pro Plus in RTV Slovenija. Sodeloval je pri ustvarjanju oddaje Trenja, Pogledi Slovenije, bil je tudi soavtor in odgovorni urednik oddaje Svet na Kanalu A. Bojan je ob imenovanju povedal: "Vesel sem novega izziva, Planet TV ima velik potencial za razvoj. Skupaj z ekipo bomo delali še boljšo televizijo."
Ja, nekje, en x tip (uporabna stran blog) je to menda slišal pri dobro obveščenih virih in razbobnal po celem internetu.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nekje bral pred kratkim, gerica menjali, ni gledanosti, potratnost, nek resnicnostni sov bo zadnja sansa, sicer grki zaprejo
To je bilo zaradi Mask demokracije. Bratuškova je P TV-ju obljubila pomanjkanje oglasov državnih podjetij, če bodo Maske predvajane; Urbanija se ni hotel ukloniti in so ga odstranili.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.delo.si/novice/slovenija/na-planet-tv-odpustili-urosa-urbanijo.html
Nekaj se dogaja, sicer pa a gleda kdo info program planet tv? Bruh