Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113

Prav da se mi vsakič na novo nastavljat. Ko dam uro na roko, mora kazat točen čas, temu je namenjena. Pika.
In ne, nimam jih na nočni omarici, so kar v predalu (ali pa pri ključih) nametane. In tudi sluæajno jih ne bi vmes navijal ali tresel. Ura služi meni in ne obratno.

[/QUOTE]

potem pa itak ne rabiš ure, imaš jo pa že na telefonu.Pika. te ne rabiš trest. Pika.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
To kaj se kupuje od 20 pa do 500€ to ni niti podobno uri.
Pa brez zamere pravi instrumenti se začnejo pri 2000€ pa gor.

Pa še ti morjo bit selfwinder avtomati, tako da je navijanje skoraj neizogibno
smile-1.gif

Sicer pa mašine 2k€ gor imajo po 48 ur rezerve bp...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik zino pravi:

Prav da se mi vsakič na novo nastavljat. Ko dam uro na roko, mora kazat točen čas, temu je namenjena. Pika.
In ne, nimam jih na nočni omarici, so kar v predalu (ali pa pri ključih) nametane. In tudi sluæajno jih ne bi vmes navijal ali tresel. Ura služi meni in ne obratno.

potem pa itak ne rabiš ure, imaš jo pa že na telefonu.Pika. te ne rabiš trest. Pika.

[/QUOTE]

Tisti, ki pa telefon stalno iz žepa vlečejo da na uro gledajo, so mi jako smešni. Je na roki bolj praktično, poleg tega so mi (nekatere) ure pač lepe.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja sej pa zvlečeš telefon pogledaš na uro, pa imaš vsaj pol ure mir, ane?

Ded, moreš avtomatika vbost, nekaj lepega, da ga boš rad pogledal ko boš držal volan
smile-1.gif

Tam za kakega jurja že imaš poštene zadeve za manj zahtevne
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113

[/QUOTE]

Tisti, ki pa telefon stalno iz žepa vlečejo da na uro gledajo, so mi jako smešni. Je na roki bolj praktično, poleg tega so mi (nekatere) ure pač lepe.

[/QUOTE]

saj jaz imam uro, brez nje ne bi mogel bit. imam pa avtomatika, tagheuer carrera, bila je 2200evrov, dve leti nazaj.pa en buran, pa en sunto, pa še kaj bi blo. men ni problem ure navit. komu pa je to problem pa naj na gsm gleda.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Evo, dečki, tudi Ceca nosi Rolex Daytono.
grin1.gif

Jo je imela gor pri Ladotu in Juriju.
smile-1.gif

ceca16.jpg

Baje jih ima še nekaj v kolekciji. Kaj ne bi, če je Arkan 13x obkradel Rolex trgovino.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dvomim, da bi Potrebuješ kupil takšno uro. Je preveč fancy.

Zino,
kateri IWC pa da bi bil??

Svaka čast, če rata komu pogruntat firmo in model te ure!
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Niti slučajno. Pretanek kazalček v tazgornji številčnici, poleg tega se mi zdi, da je rdeč (se pa slabo vidi, je resolucije preuboga)

Točno tako.

Kaj pa je pol?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.