Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
A je težko c/p v google?
moram priznati, da mi ni padlo na kraj pameti, da je c/p v google seveda najlažja rešitev.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
A je težko c/p v google?
Točno...Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Torej tisti, ki ne kupite ure, da bi odčitavali čas, si z mehaniko samo merite kdo ima daljšega?
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Torej tisti, ki ne kupite ure, da bi odčitavali čas, si z mehaniko samo merite kdo ima daljšega?
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Hahaha v bistvu je to povzetek mojega vprašanjaCitat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Oprosti če je bil moj odziv takšen. Morda je bil res neprimeren. Resnično nisem želel nikogar "užaliti" Hvala vsem za odgovore in razlago.Citat:
In zdej boš zaje.baval, pa ti je blo lepo razloženo, zakaj nosim avtomatik, ki je mimogrede cenejši od tega, kar gledaš ti kvarčnega. Točen čas ti daje v vsakem trenutku ura na telefonu, al pa plastičen šit iz praška, zakaj pol kupuješ uro za 400 EUR?
Sploh ne vem če bi kaj komentiral.Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Kaj nisem že zelo zgodaj tukaj napisal, da je prepotenten pezdetek in mu tudi nehal odgovarjat? Saj je bilo vse jasno že po tonu pisanja.
Ne vem zakaj se trudite s takimi, ki dejansko nimajo pojma, hkrati pa mislijo, da so nekaj več od ostalih, pa še preveč butasti, da bi dojeli svojo omejenost.
Naj si že kupi tisti bogi kvarc, da bo lahko opazoval točnost svoje ure in nehal utrujat v tej temi.
Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Kaj nisem že zelo zgodaj tukaj napisal, da je prepotenten pezdetek in mu tudi nehal odgovarjat? Saj je bilo vse jasno že po tonu pisanja.
Ne vem zakaj se trudite s takimi, ki dejansko nimajo pojma, hkrati pa mislijo, da so nekaj več od ostalih, pa še preveč butasti, da bi dojeli svojo omejenost.
Naj si že kupi tisti bogi kvarc, da bo lahko opazoval točnost svoje ure in nehal utrujat v tej temi.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi: