Citat:
Uporabnik andmer99 pravi:
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
ksz
malo listam Amazon in gledam Stuhling ure. Je to eden tistih kitajskih nategov, kjer "znižajo" cene iz 500 na 100eur, v resnici pa je ura vredna tam 30eur?
Iščem predvsem skeletne avtomatik moške ure - tam 200-300 eur
Kakšen predlog?
Stuhlinga pusti rajši pri miru.
Skeleton je moj naslednji projekt neklasičnih ur. Kolikor sem jih gledal do sedaj, je vsaj meni velika težava pri skeletonu to, da je pri njih pogosto čas slabo čitljiv. V tvojem budgetu (oziroma za malenkost čez) sem zaenkrat videl od čitljivih samo tega Poljota:
Skeleton Peter Veliki
edina stvar, ki me pri njem moti je to, da ima na številčnici na veliko ruski grb. Za tiste, ki jim je to všeč, pa obstaja za pribitek 10 EUR še pozlačena verzija. Je pa Poljot definitivno nekaj čisto drugega kot razna kitajska čudesa, Poljotov nosi kar nekaj ljudi tudi v SLO.
edit: aja, zdaj sem se zavzel, da ta Poljot ni avtomatik - kar pa mene ne bi motilo, rotor pri avtomatiku ti samo zmanjša efekt skeletona, plus takšna "stara šola" je jutranje navijanje mehanika.
Če si se odločil, da bi rad imel en tip ure, potem bodi pripravljen tudi kar nekaj časa iskati ustrezno. Pri svoji zadnji nabavi sem iskal in izbiral cca. 2 leti, bil že praktično odločen za enega Hamiltona, potem pa imel čisto slučajno priložnost in kupil drugo uro.
Zelo lep skeleton je npr. ta
Raimond Weil samo je totalno izven tvojega budgeta.