URE tretji del

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz...

Evo, dans je prispela
cheer.gif

Kvaliteta za začetek je OK. Edino sponka na pasu je malce "češka" in potrebuje nekoliko močnejši stisk da se zatakne.

Bomo videli je rekel slepi
zmaga.gif

Ali lahko vprašam, kje si naročil to uro, ker kar sem našel na hitro na ebay.de, ne pošljejo v Slovenijo

19. jul 2007
2.888
1.604
113
Mojstri urarstva, prosim za nasvet in pomoč

Imam dve uri, ki sta potrebni popravila.

Atlantic (automatic, 25 jewels), ki ne dela (ne vem zakaj)
Zerro (ki je padla na tla) ven sta padla kazalca kronometra

Katerega urarja (in ne zlatarja) predlagate (v Ljubljani)

Drugič, moral bi kupti dva kovinska paščka za te dve uri (vem, da bi stilsko usnjena pasova bolj ustrezala, predvsem za Zerro), prosim za kakšne predloge (širina 20 mm)

Hvala

Nazadnje urejeno:

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Hvala.

Zdaj jo pa imaš že kr en čas, pa me zanima kako se obnese ura? Kako je kaj vodotesna? Ker jaz imam uro vedno na roki, samo ko grem na morje in sem na dopustu, nimam ure.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Ja sedaj jo nosim že cca. 2 meseca praktično vsakodnevno.

Še najslabše pri uri deluje pašček in sponka na njem, ampak daleč od neuporabnega.

V navodilih sicer piše da je primerna za plavanje v plitvinah in tuširanje, ampak jaz tega nikoli nisem probal, ker jo pred plavanjem in tuširanjem vedno snamem.

Uro kaže prav in nič ne zaostaja oz. prehiteva.

Za moje pojme je super nakup v cenovnem razredu do 30€
grin1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
morda je kdo kje najdo, kje kupiti original pasove za glashutte original ure, za model senator navigator?
kakšna trgovina preko neta?
confused-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
To je zadnja varianta. raje bi šel k urarju, ki ima nekaj pasov na zalogi, če ne, gre ura pa na revizijo in bom tam pas zamenjal, oziroma kupil dodatnega. pred 8 leti je bil servis in prodajalec v ljubljani, zdaj pa najbljižji v celovcu, ampak pasov na zalogi za primerjat nima.
hvala

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
mislim da sta za referenčno št. 100-09-07-04-04 rjav, ki ga imam sedaj in črn. dopade se mi pa en jeklen, in tega bi rad pomeril, da vidim kak zgleda, morda tudi kavčuk, zato sprašujem. hvala vseeno

Scopxxx

Zelenc'
17. mar 2014
9
0
1
Kakor jaz vem kolega pravi da les ni lakiran. V bistvu sploh ne uporabljajo nobenih barvil nič... temeljijo na neki Eko sceni
grims-1.gif

Zanimivo.. pa tud cena ni ne vem kaj glede na to da majo ql mehanizme not. A je še kdo nabavu kj s tenjihove http://www.woodway.si/ strani k se res zanimam za nakup?
zmaga.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik Scopxxx pravi:
?
13.gif

Zastonj reklamo si delaš.... eden ti je pač še malo pomagal, da bo google prej vrgel ven to temo.

120€ dat za uro, katera ima notri mehanizem za 3€ , verjetno skupaj z baterijo. Za tolk dobiš kakega mehanskega Orienta ali podobno.
13.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Scopxxx pravi:
?
13.gif
Zastonj reklamo si delaš.... eden ti je pač še malo pomagal, da bo google prej vrgel ven to temo.
120€ dat za uro, katera ima notri mehanizem za 3€ , verjetno skupaj z baterijo. Za tolk dobiš kakega mehanskega Orienta ali podobno.
13.gif

čeje pa reko da majo ql mehanizme not. to so taki ki jih dobiš zraven majoneze?

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Lahko še kakšno sliko? Se da pas skrajšat? Se kaj vidi na uro glede na to, da je črna v celoti znotraj? Malo izbiram med to ali drugo z usnjenim paščkom. Rabim nekaj za vsak dan, ker mi je škoda Paneraia
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ok mojstri, zdaj imam ze 4. leto prakticno 24/7 na roki tegale gshock risemana. tudi plavanje in potapljanje na morju, celodnevno svicanje pod oblekami in umivanje z razkuzilom. zakon k se napaja preko celic in ne rabim menjavat baterije pa se vsake par dni se mi sama nastavi na tocen cas.
zadnje leto pa je zadela ura "rositi" in sicer znotraj sipce. kaj je za narest?
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.515
1.108
113
Obišči stran
Čist informativno me zanima, kako je z urami doxa?
Stari oče jo je dobil na železnicah za 30 let službe, baje da je celo zlata, pa jo bom mogoče celo pojerbal...