Uporabniki Samsunga U600

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Citat:
Uporabnik Mihail pravi:
Še nekaj me zanima: namen mam kupit 1000mAh baterijo (v telefonu je zraven 690mAh) in me zanima koliko približno več bi baterija držala? Gledal sem pa tole baterijo: LINK

Zna kdo odgovorit na tole
smile-1.gif

Pa še nekaj me zanima: po dobrem tednu se mi je za moje pojme preveč razrahljal slider. Pa mi ni telefoni nič po tleh padal, nosil sem ga skos v štumfku žepu. Je kakšna varjanta da mi ga zamenjajo - ali spada pod garancijo?

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Za baterijo nevem ker uporabljam original... glede na mAh pa bi mogla zdržat dlje.
Glede razrahlanga sliderja.. nesi ga tja pa jim pokaži .. pomoje se da kaj zmnt.
Moj je star 1 leto pa se v zaprtem položaju premakne na spodnji strani za 1mm(zgoraj nič) v odprtem pa za 1/2 mm.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
44
vedno korak pred tabo
Ko nastavljaš alarm, imaš spodaj za nastavitev dremeža: vklop/izklop, potem en korak nižje pa še naštimaš na koliko časa se ti vklaplja in kolikokrat. Simpl k pasulj
cheer.gif

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ko nastavljaš alarm, imaš spodaj za nastavitev dremeža: vklop/izklop, potem en korak nižje pa še naštimaš na koliko časa se ti vklaplja in kolikokrat. Simpl k pasulj
cheer.gif

To sem dojel
smile-1.gif
Sej zdaj sem pogruntal kako sistem deluje. Prej sem pritisnil sredinsko tipko (i) in s tem verjetno ugasnil alarm...

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Se še komu dogaja, da če svojo mp3 melodijo nastavi za zvonjenje mu jo na začetku ful stiša potem pa kar naenkrat pojača na normalno jakost (zveni zelo moteče) in če se da to slučajno kje nastavit?

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Mogoče imaš vklopljeno "rastoče zvonjenje".

Ne. Sem malo pogooglal pa naj bi bil to nek bug. Prvi 2 sekundi melodije ful potiho začne pol pa naenkrat normalno začne predvajat.

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
meni enako in enemu kolegu, ki ma j200 tudi tak zvoni.

Sem našel na netu eno kodo s katero dostopaš do secret menija in tam to spremeniš ampak je za en drug telefon in na U600 ne dela
frown-1.gif

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Mene pa zanima kak naštimat net na comp ki je povezan prek usb kabla da bo delovalo. Tam ko maš neke za naštimat mi napiše za neko geslo.

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Tisto geslo si sam spomniš potem, ko se pa poveže s telefonom pa samo to geslo še enkrat v telefon vtipkaš. Če je to tisto kar misliš...

scorp20

Zelenc'
7. avg 2008
1
0
1
Si kupil omenjeno baterijo...jo mam namen kupit tudi sam pa me zanima če je razlika sploh opazna