Uporabniki Samsunga U600

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
ja tut men isto piše.
Sam men tut dela slike za en kur..
Brat ma SE K610i pa del abolše slike kot moj. enkrat so svetle drugič pa fuul temne.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Malo sprobaj nastavitve mobitela. Meni dela veliko boljse slike kot kaksen SE 7xx (nevem kera cifra je). Vem da ima 2.0MP.

LP

jst mam SE W710i in dela slike odlične samsung se lahk skrije...
evil.gif

pa mam 2MP kamero
cool-1.gif
evo ti ene pa sam oceni

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
44
vedno korak pred tabo
Ta telefon imam zdej kakšen mesec in sem zadovoljna.

Stvari, ki motijo:
- baterija zdrži v najboljšem primeru 2 dni
jezen.gif
, zelo laže pri prikazu stanja baterije. Tisti kazalec je namreč razdeljen na tri dele, ko pade dol ena črtica, pomen, da ga boš filal še isti dan (če ti seveda ne bo prej crknil). Aja, pa ne visim stalno na telefonu.
- drsnik ima veliko lufta, ampak manj kot pri kolegici, se pravi ni tako zelo hudo
cheer.gif

Je pa veliko stvari, ki so mi všeč. Fotoaparat mi dela zelo lepe fotke
cheer.gif
.
Nisem se še navadila tipk za klicanje in prekinitev zveze, ki pač delujejo na dotik in včasih sem prehitra. Premal spomina ima, itak, za to pa obstajajo kartice. Všeč mi je, ker je lahek in tanek.

Splošna ocena je zadovoljiva za ceno za katero sem ga kupila.

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Še nekaj me zanima: namen mam kupit 1000mAh baterijo (v telefonu je zraven 690mAh) in me zanima koliko približno več bi baterija držala? Gledal sem pa tole baterijo: LINK

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Evo sem postal ponosni lastnik U600. Sam dizajn mi je ful všeč, upam da se bo tut v uporabi obnesel. Prej sem ga dal prvič polnit in po 2 urah mi piše da je napolnjen. Malo sem v dilemi, ker naj bi se telefoni prvič filali 16 ur. Ga pustim al ga lahko že odklopim?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Odklopi. Telefonov se ne polni več 16 ur, pač pa samo toliko, da je napolnjen.

AdidaS

Zelenc'
11. feb 2008
10
0
1
Telefon mam več kot pol leta,z njim sm izredno zadovoljen,funkci dovol,drsni mehanizm odličen:)
Edino kar me malo moti je počasen fotoaparat,ampak da se preživeti.
Tipke na dotik delujejo odlično samo nekaj časa rabiš, da se jih privadiš
wink-1.gif

Tako da naslednji telefon bo tale samsung: http://www.gsmarena.com/samsung_u900_soul-2243.php

LP

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Mihail pravi:
Evo sem postal ponosni lastnik U600. Sam dizajn mi je ful všeč, upam da se bo tut v uporabi obnesel. Prej sem ga dal prvič polnit in po 2 urah mi piše da je napolnjen. Malo sem v dilemi, ker naj bi se telefoni prvič filali 16 ur. Ga pustim al ga lahko že odklopim?

včasih se je moralo polnit 16ur zdej pa polniš dokler ni polna baterija...
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa saj na veliko navodilih piše, da je potrebno polniti ali 16 ali pa 4 ure. Pa danes to ni potrebno več. O tem se je že dooosti pisalo.

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Kako mate vi naštimane alarme? Meni sploh ne zvoni dremež pa imam naštimano. Sem 3x zaspal ta teden zarad tega
frown-1.gif