Uporabniki Samsunga U600

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Nagibam se k nakupu Samsunga U600 in bi rad slišal še kakšno mnenje s strani uporabnikov. Imate kakšne probleme s telefonom? Kaj vas na njem moti/kaj vam je všeč? Drsnik začne opletat al dela ok? Je res da meniji zmrzujejo? Baterija, kot sem prebral na netu, baje drži bolj malo, ampak mam v planu naročit eno 900mAh iz eBaya.

Nazadnje urejeno:

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
Lp!!!

Da te takoj opozorim! Moj komentar ti nebo všeč.

Moja zgodovina telefonov na drsnik:
- september 2006 nabava SE W850
- januar 2008 prehod na SE W910i
- februar 2008 nakup U 600

Nad W850 sem bil super zadovoljen.
cheer.gif
Drsnik imel malenkost lufta že od novega, a se stanje po leti in pol uporabe ni spremenilo. Telefona sem se naveličal in prevelik mi je postal.

Končno dočakam (pri mobitelu) W910. Prva zamera je bila, da je bil zaslon ob mirovanju izklučen. Torej nič ure,
opozoril.... Druga stvar nikakor mi ni bil všeč. Bil je sicer neprimerno majnši od prejšnega, ampaj mi je deloval plastik-fantastik.
crazy1.gif

V mobitelovem čiščenu skladišč opazim U 600. Tole pa bo zame. Končno dobim en všečen telefon.
Ker je veljalo za Samsung, da imajo najbol kvalitetne drsne mehanizme sem pričakoval (zelo) preveč.
Lahko, da je tudi z mojim, kaj konkretno narobe, ampak dvomim.
Od prvega dne miga na vse strani. Sicer ni toliko moteče, ko je v skrajnih točkah, ampak pri odpiranju-zapiranju je pa žalost. Še huje je ob klicu, vibra ropota, trese in drgne deljeni plasti eno ob drugo. Kot, da je potres.
uf-1.gif

Telefonu tudi manka uporabnosti. Baterija je prazna na dva dni, kar me niti ne moti tok zelo. Malo privajanja je potrebno tudi na tipke na dotik.

Moje mnenje je, da ga pred nakupom zelo pozorno stestiraš in pretipaš ohišje.
Meni je še vedno vizualno zelo všeč, a je bil zame zgrešen nakup.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
po skoraj letu uporabe:
Zdrži mi 2 dni.Zmrznil mi ni še nikoli
Navaditi se moraš na tipke. Mogoče bi lahko bil malo hitrejši fotoaparat samo to sem se navadil
Z razliko od Izy-ja je bil to zame eden bolših telefonov, in naslednji telefon bo definitivno Samsung.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Moj ne zmrzuje, dober fotoaparat ima le makro ni v redu. Drugace slike lahko razvijas res so dobre. Drsnik je dober, malo lufta ima ampak nic hudega se mi zdi to normalno. PA izgleda ful fancy, vsem ki ga vidijo je lep. Ima velik enkran z dobro grafiko.

Baterija pa zdrzi od 2 do 4 dni, odvisno koliko ga uporabljas.

Uglavnem meni je dober, tipk se navadis takoj sploh ni panike. Pa tipke so zaklenjene kadar je telefon "zaprt" in ce te nekdo klice moras pritisniti najprej tipko za odklep tipkovnice. Jaz imam to reseno tako da ga pac odprem ce me nekdo klice.

Za teh 100 EUR na simobilu dobis tezko boljsi telefon - moje mnenje.

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Aha. Pol bom verjetno ga kar kupil. Za ekran zaščititi bom pa itak tisto folijo kupil, tako da me je strah samo tega da bi začel zmrzovat al pa da bi drsnik začel kej plesat
smile-1.gif
Samo to verjetno itak spada pod garancijo al ne?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja verjetno da spada. Meni je res kul telefon, sploh zato ker imam otroka in vedno slikarim in ima velik ekran da lahko gledas slike in posnetke. Tudi nocne slike dobro naredi. Pa se 80MB svojega spomina ima, se kar pozna, ni treba vedno na kartico shranjevati.

LP

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
>>> Končno dočakam (pri mobitelu) W910. Prva zamera je bila, da je bil zaslon ob mirovanju izklučen. Torej nič ure,
opozoril....

Kako, da ti w910 ni prikazoval ure in opozoril v stanju mirovanja? Meni normalno pokaže uro oz. znake za opozorila, če ob strani pritisnem kakšno tipko. Mogoče je bila pri tebi samo kakšna napaka. Drugače bi vseeno moral telefon to prikazati.

Izy

Pripravnik
8. maj 2007
191
10
18
LP!!!

V mislih sem imel stalen prikaz ure in morebitnih opozoril. Ker sem se tega navadil me je nekaj casa motilo. Tudi Samsung nima tega, ali?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ja, stalnega prikaza ure in opozoril pa res nima.
Sem mislila, da ti še ob pritisku na tipke ni tega prikazalo - moja napaka.
smirk-1.gif

Saj če se enkrat tega navadiš, potem je res fino, da telefon to ima. Mene pa ne moti, če je zaslon ob mirovanju črn in se ne prikaže nič. Če pa želim videti uro in opozorila pa tudi ni tak problem pritisniti na tipko.
smile-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Adijo , kak maš ti lepe slike, meni dela ful grde. take šumeče.
ne morem verjet, da je tak čista slika.
kake maš te nastavitve??

poglej to sliko, to bi naj vil 3,2 mpix??? še 1,3 mpix nokia stara 4 leta dela lepše slike.
274868-SP_A0046.jpg

Priponke

• 274868-SP_A0046.jpg
    274868-SP_A0046.jpg
    71,2 KB · Ogledi: 186

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
evo ene slike ki naredi SE W710i in ni je bolše...samsung dela zelo slabe slike...tko da
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
ok gremo k nastavitvam :

-> kvaliteta - super fina ; merjenje osvetljenosti - matrika; velikost - 2048 x 1536; učinki - brez učinkov; WB - samodejno; ISO - samodejno

Kaj naj spremenim? slike so res porazne.
uf-1.gif

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Sej za slike se mi sploh ne gre. Včasih da naredim kakšno sliko to je pa tut vse. Nisem ravno zahteven kar se tiče funkcij in tega, mi je pa važno če je telefon lep, majhen, lahek. in tale samsung mi je zaenkrat najbolj padel v oči.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nevem saj sem napisal da je vse na AUTO.

Itak so pa zunanje slike boljse od notranjih. Zaradi osvetlitve.

LP

ja poglej če maš v nastavitvah možnost za vklop in izklop nočnega načina? ta nastavitev nočnega načina ti pomaga v slabi svetlobi kot je v stanovanju zvečer.. če tega nimaš pol žal take kake so slike pri samsungu..
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Slike so dobre kaj jim pa manjka? Jaz se ne pritozujem, samo odgovarjam zakaj so slike zmazane.

Mobitel uporabljam bolj ko sva z tamalo zunaj v peskovniku pa slike malo okrog posiljam, doma pa itak fotoaparat.

LP

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
ve keri kak se pogleda, keri firmware maš naložen? in kateri je zadnji? pomoje je tudi od tega odvisno kake slike dela.
meni obupne v primerjavi z SE W580i, ki sem ga mel prej.