Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Ja najcenejši plin je v Ljubljani pri firmi Lorenline na Verovškovi, vendar ne vem kolko imajo oni prometa (odjemalcev). Dejstvo je namreč, da plin, tako kot bencin s starostjo izgublja na kvaliteti. To pomeni, če ni strank, je v njihovih rezervoarjih ''star'' plin. Poleg tega sem slišal imajo slabe filtre, kar privede do tega, da ti hitro zabašejo tvoj filter, ki ga imaš v avtu.
Jaz sem tam tankal samo 1x. Sedaj tankam na Petrolovih pumpah.
V tvoj tank (60l) bi moralo iti notri vsaj 45-48 litrov goriva (med 75%-80%). Morda ti niso dobro nastavili ventila oz. so ti namontirali napačnega, pojdi preverit, ja.
Jaz imam 72l tank in mi gre notri 54 litrov kar je 75% (ko tankam), 5% (3-4l) plina je takrat še v tanku.
Na Verovškovi se jim po mojem počasi veča promet, če ne zaradi drugega pa zaradi tega, ker so najcenejši v LJ. Meni ga je priporočil serviser mojega LPG sistema. Meni so recimo odsvetovali Petrol, ker naj bi imeli povečano prodajo plina in premale tanke, zato naj bi jih tudi do 3x na dan morali polniti, zaradi česa se "svinjarija" ne more usesti na dno in tako jo posrka ob tankanju v tank in posledično se mašijo filtri. Jaz tankam večinoma na Veroškovi in do sedaj nisem imel problemov.