Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Obvezno se recimo hobi, pa babo če če kiri pokazat, al pa recimo bilokaj drgega kaj uporablja,
če si je kupo gril za 1300€ ga naloži pod recimo "Moj ponos"
jaz mislim, da bi morali zraven avtomobila še dodati za kateri tip motorja gre... bencin/diesel/drugo ... da je scrolldown meni, tko da moraš nujno enega izbrati..
Pa še - mislimd a nisem zasledil, da bi lahko kam vpisal koliko porabi avto?
Kategorij v Predstavi.se je za moje pojme dovolj. Če bo še kaj več bo vsega preveč in bo načičkano in bo res Baham.se. Mora biti v mejah normale. Preveč ni nikoli dobro.
Ja recimo, če je nekdo zagret numizmatik, pa bi dal recimo svoje najboljse kovance na ogled,
jaz recimo ko sem airsofter, bi prilepil cel moj sniper arzenal od puške do obleke
vprašal bi kam so izginile ikone pod mojim avatarjem za avto in telefon, ker se v moji predstavitvi normalno vidijo in tudi nisem nič spreminjal po mojem forumu
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.