Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Katere aplikacije so tukaj, recimo, must have?
Battery/Baterija od Arturja Semenova - za prikaz stanja baterije na start in lock zaslonu ter za bližnjice do WIFIja, mobilnega interneta, letalskega načina in flash svetilke in brisanje muzike iz volume bara ter spremljanje statistike porabe baterije.
Bing Weather/Vreme - za lep prikaz vremena. Včasih sem uporabljal Wheather View, ki je tudi zelo v redu.
Moj Mobitel - stanje enot pri Telekomu oz. Mobitelu
Shazam - identifikacija muzike
NoteLocker - zapiski pod geslom
HERE Drive in Maps - zemljevidi in navigacija
Office Lens - super program za zajem fotografije s teksom, ojača besedilo, da je lažje berljivo (recimo skreniranje dokumntov, časopisnih člankov,...)
myTube - najboljši Youtube app
Bing Translator - orodja za prevajanje (prepoznavanje besedila in prevajanje preko kamere ali vnosa)
Sophie Lens - "lepi" ala instagram filtri za fotografiranje
Reading List - kreiranje seznama zanimivih člankov, super deluje v povezavi z Windows8 appom.
RTV4D, Odpiralni časi, Speedtest.net, Adobe Reader, eBay, FB Messenger, FB, Files/Datoteke, OneDrive, OneNote, Stopwatch
Aja, včasih sem uporabljal "Favourite Webpages" za dostop do seznama zaznamkov, sedaj sem pa pripel te strani na start zaslon in jih zmetal v te nove WP8.1.1 mape in jih še hitrejše najdem.