SPB MOBILE SHELL 2.0
SPB že v naslovu programa vse pove. Pomeni, da je program kvaliteten, lep predvsem pa uporaben. In tako sem se odločil, da vam predstavim program, ki mi je padel takoj v oči že zaradi lepih velikih barvnih ikon. Zelo dobra kombinacija barv.
Program je namenjen tako WINM 5, kot WINM 6. Ima pa podporo tudi za dlančnike z telefoni in tem dlančnikom odpira še več možnosti. Tukaj vam ga predstavljam v slikah in nekaj besedami, saj dejansko pri takšnem programu slike govorijo same od sebe.
Da je potrebno program kupit in ga registrirat itaq nima smisla govorit, saj je to samo po sebi umevno, tako da tukaj nima smisla zgubljat besed.
Izredno pomembno pri tem programu je, da do vseh svojih stvari na dlančniku dostopamo preko ikon in nanje klikamo z prstom in pisala sploh ne potrebujemo.
Ko dlančnik zaženemo oz. vklopimo se nam pokaže začetni ekran, kjer ima vse informacije, ki jih tisti trenutek potrebujemo tudi na ekranu. Z klikom na pismo pregledamo pošto, na drugi ikoni pa pogledamo zgrešene klice ... Začetno sliko si lahko barvno prilagodimo, glede na naše trenutno razpoloženje.
To naredimo enostavno in sicer kliknemo spodaj desno na Spb Menu in odpre se nam prekrasen meni, preko katerega dostopamo do vseh nameščenih aplikacij in dodatkov.
V nadaljevanju lahko vidite, kaj se vam pod določeno ikono odpre. Seveda pa lahko program popolnoma prilagodite sebi saj vsebuje zelo dosti ikon in si jih lahko menjate in ustvarjate bližnjice.
Brezplačno Trial verzijo si lahko dolpotegnete na tem
LINKU !