Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Iphone video recorder s cydie je pomojem najbolša izbira. Maš na prejšnji strani opis in slike. Cycorder, druga alternativa, pa ne omogoča uploada videjev, nastavitve resolucije snemanja itd.., se pa zato hitreje zažene.
Sem ga potegno z cydie, ampak se mi ne zažene oz. me vrže ven po loading screenu, pa še ikonico od facebook aplikacije ma. Sem probal resetirat & reinstalliratii pa ne pomaga.
Obstaja kaksna fora, da lahko na iphone nalagas aplikacije, muvije, sounde tudi preko cesa drugega, kot itunes? Problem je, ker imam 2 kisti in bi rad na obeh od cajta do cajta kaj nalagal..
Mislm, da če imaš nastavljeno, da ročno dodajaš glasbo itd. na iPhone-a, potem to lahko počneš na večih računalnikih (vsaj kar se glasbe, filmov,... tiče). Edino za aplikacije pa nvm če bi šlo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.