Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Hvala, sem se pa registriral na poraba.com in vidim, da majo stran lepo urejeno tudi za mobilnike, tako da mi bo bookmark tega zaoščal.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
WI-FI Synchronization AppStore

Uporaben app za hiter in enostaven prenos slik in celotnih albumov iz ali na domač računalnik.Posebej uporabno, če ostanemo brez slik na Pcju.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
DrawonMap AppStore Trenutno zastonj

Risanje, označevanje direkt na zemljevidu.

http://imageshack.us/photo/my-images/845/draw001.png/
evil.gif
<a href="http://imageshack.us/photo/my-images/842/draw002.png/" target="_blank[/IMG]
draw002.th.png
</a>

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
pozna kdo kakšno dobro aplikacijo za opozarjanje in prikazovanje setankov, tudi na "lock screen-u"?

Ker me nikakor ne opozarja na sestanke, čeprav imam ozančeno da opozori 2 dni prej.
rolleyes-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
V settings-Notifications-Calendar označi show on Lock screen.Če pa ti jih sploh ne kaže, pa maš narobe nastavljeno opozarjanje.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Imaš jailbreak? Morda je tukaj kaj šlo narobe.
Ali še vedno nisi pravilno vneso v koledar, kar dvomim?
Si naredil zdaj koledar in sprobal?

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Telefon ni jailbreak-an. Sem testiral tako, da sem ob vpisu dogodka v outlooku nastavil, da opozori 2 dni prej. Sicer je opozoril s piskom in prikazom na lock screenu, vendar to potem izgine, ko prebereš.

Želel bi, da je zadeva odvisno od nastavitve vedno na lock screenu do samega dogodka.

Kar se pa tiče časa, kdaj te naj opozori - ena varianta je, da to nastaviš, ko kreiraš dogodek, problem pa je, če te nekdo povabi na dogodek, ti ga pa samo sprejmeš.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Lockscreen prikazuje samo dogodke (klic, sms, opozorilo koledarja,...). Za to kar ti potrebuješ, bo potreben jailbreak in namestitev LockInfo ali IntelliScreen.

Če želiš, da bo sestanek do dogodka viden med notificationsi, si nastavi reminder z opozorilom.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Telefon ni jailbreak-an. Sem testiral tako, da sem ob vpisu dogodka v outlooku nastavil, da opozori 2 dni prej. Sicer je opozoril s piskom in prikazom na lock screenu, vendar to potem izgine, ko prebereš.

Želel bi, da je zadeva odvisno od nastavitve vedno na lock screenu do samega dogodka.

Kar se pa tiče časa, kdaj te naj opozori - ena varianta je, da to nastaviš, ko kreiraš dogodek, problem pa je, če te nekdo povabi na dogodek, ti ga pa samo sprejmeš.

Agenda.
http://itunes.apple.com/us/app/agenda-calendar/id440764409?mt=8

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Naredil vse tako, kot si mi opisal, vendar še vedno ko zaženem aplikacijo imam v ang jeziku napisano vse.

Vodenje je v SLO (to je bilo že prej), vendar nikjer v settingu ne najdem opcije, da bi spremenil jezik menija. Sploh nimam tega.

Kje ti izbereš jezik menija v aolikaciji? Jaz imam samo VOICE guide možnost izbirati med več jeziki.