Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Program za slovenski loto.V prihodnosti bo baje omogočal plačevanje listkov , zaenkrat pa lahko ročno vpišemo kombinacije, ki smo jih vplačali in nam pokaže dobitke.
Aplikacija, ki spremeni namizje iphona v ležeči položaj.Omogoča zaklenitev položaja, nastavitev velikost ikon, trajanje in vrsto animacije (premik zaslona) in še kaj.
Lepa in sodobna 3D navigacija.Maribor in Ljubljana sta v celoti 3D pokrita.Prikauje tudi vreme, prometne informacije in omogoča socialno omrežje, da se uporabniki Aure lahko dodajo med prijatelje.
Zelo priročen program, ki nam izračuna višino poljubnih stvari.Stestirano dobro izračuna, seveda pa je zelo pomembno, da smo pri merjenju natančni.Pred samim merjenjem pa je potrebno vnest našo dolžino med kolenom pri počepu in iztegnjeno roko.
Imam vprašanje glede weathericon- programa. In sicer kako dosežeš da ti kaže tudi oblak oz. sonce, ker meni po vseh rznih reizkušanjih nastavitev še vedno kaže samo stopinje.
MAš to preki winterboarda ali nimaš noloženega winterboarda?
Rabiš weathericon in weather icon tick( thick, nekaj takega). In slednje omogočiš v winterboardu. Nato pa restart/respring telefona.
Ti bi rad mel prozorno vrstico za status? Rabiš temo, ki to vsebuje. Maš na linku eno mojo temo, kjer je tudi status bar noter.Tega lahko prekopiraš v kako drugo temo, ali pa kar to prilagodiš sebi.
Ja v bistvu imam sedaj temo "Almost black theme", kjer je status bar črn. Vendar ko grem v meni npr. nastavitve je spet svetla (original), pa me zanima samo če je to z mojim iphonom kaj narobe ali je to po defaultu taka tema?
A obstaja kaka aplikacija za predvajanje .avi datotek? Brez konvertanja. Da daš na telefon kako nanizanko in pogledaš - ne rabi biti lepa, ne rabi predvajati podnapisov in imeti kakih oh in sploh nastavitev. Samo da lepo (beri tekoče in s sinhroniziranim zvokom in sliko) predvaja in se ne sesuva preveč.
Super program, ki beleži tek prek vgrajenega GPSa, omogoča nalaganje na nike running spletno stran, kjer so shranjeni vsi teki, na voljo so tudi različni treningi (priprave na maraton, hitrejši tek,...)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.