Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
za oba zgoraj: ja, lahko direktno kliče. Ima pa meni izredno uporabno funkcijo, znotraj dialerja je "business search" , kjer samo vpišeš naziv koga želiš klicati (pa ga seveda nimaš v imeniku) in ti ga najde in ga kličeš. Pa še kar nekaj bonbončkov. Jaz ga imam kot default dialer.
Piše sicer da ima oglase, ampak jaz še nisem videl nobenega
A obstaja aplikacija, ki bi naredila sledeče: S telefona 1 pošljem SMS s keywordom, kar je trigger, da telefon 2 posname sliko in jo pošlje na določeno številko kot MMS.
Imel sem Nexusa in sem zelo velik uporabljal aplikacijo google Keep. Sedaj imam Huawei P9 in mi ta aplikacija ne deluje več. Ko si nastavim opomnik, mi ne opozori. Probu sem že vse, pa mi ne rata. A kdo ve kaj morem naredit, oz. a obstaja kakšna druga podobna aplikacija.
Sem bolj nov na Androidu, pa ne vem kaj vse obstaja. Torej, zanima me, ali obstaja aplikacija, ki projecira zaslon telefona na računalnik in naprej na projektor?
A to upate uporabljat ? A ni na telefonih, predvsem tistih cenenih iz Kitajske, vgrajena vohunska oprema in jim ni problema prit do kartičnih številk ? Ok, sej če nimaš dosti na računu, te verjetno ne bojo diral
Intesa SanPaolo Banka ima e denarnico že kar nekaj časa. Pri plačevanju pa nisi vezan samo na eno kartico, ampak lahko pred plačilom izbiraš s katero kartico boš plačal. (Izbiraš med karticami, katere seveda imaš) Cena E denarnice 1 € na mesec. Je pa sam ne uporabljam. Kljub polni letni članarini 25 €, (Mastercard) te letno lepo olupijo še za 12 €. Bi o tem razmislil, če bi banka razmišljala v to smer, da bi znižala članarino, če ti nebi izdala kartice v fizični obliki.
Ampak to je že druga zgodba...........
A to upate uporabljat ? A ni na telefonih, predvsem tistih cenenih iz Kitajske, vgrajena vohunska oprema in jim ni problema prit do kartičnih številk ? Ok, sej če nimaš dosti na računu, te verjetno ne bojo diral
Ali kdo pozna ta Windows style launcher? Starejša, bolj slabovidna oseba prehaja z Windows phone na Androida in me zanima, kako bi se ta launcher odrezal v povezavi s slovenskim jezikom telefona?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.