Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik ishtar007 pravi:
Žal je postal tale Dež ena navadna žalost od programa. Kadarkoli ga rabiš, ta ne deluje! Sedaj sem preklopil na Triglav Vreme, za katerega pa zaenkrat nimam pripomb. Priporočam tudi ostalim.
kako sta lahko Dež in Triglav različna, če oba pridobivata podatke pri HMZ ?
Je pa res da na HMZ (ARSO) dva različna prikaza, npr. prikaz v sliki in modelska napoved kažeta različne podatke in bohnedaj, da bi še Aladina pogledal, dobiš še tretjo različico napovedi
Najbiljša napoved je poglev v nebo in cukanje v kolenih
Vsak program po svoje obdeluje in prikazuje podatke (četudi jih oba dobita iz ARSO).
Tudi na različnih strežnikih je zadeva, zgodi se, da ima kateri kakšne težave ...
Obstaja mogoče že kak dober program, ki bi predvajal zaslon Android telefona na prenosniku recimo, v smislu preko kabla? Rešitev je več, sem jih probal, pa to ni to. Ali je zamik, videa pa ne predvaja noben, od katerih sem jih sprobal
Ima kdo kupljeno aplikacijo Peak Finder?
Zanima me, če je uporabna v naših koncih. Pred dnevi sem poskusil nekaj sorodnega (brezplačnega), vendar me ni prav prepričalo.
Ta Peak Finder je samo plačljiv in očitno zato bolj redek v naših krajih. Vseeno pa me zanima, če je uporaben.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.