Univerzijada MB

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
je pa faca
smile-1.gif

pozdrav.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Nimam nic proti Mariborcanom, ampak da ste takega bedaka izvolili ste pa res prtegnjeni. Danes bi ga morali it zbrcat iz pisarne. Pa kako sramoto vam dela ta clovek. Dej zamislite se malo, no. Saj je smesno nekaj casa. Ampak ni vec. Saj ne morete vecno zivet od tega da vam Lj ne da denarja in da ste drugo najvecje mesto...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
drugače pa , pod pohorjem je že poprej vse mtb pokupil (za hotele in ostalo) nato pa so že prisilno prodajali, zdaj je itak vse v kurcu. Mar naj naredijo tisti golf plac, da bodo še poleti koga privabli..

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
saj pa LJ ni dala nič denarja MB ČE PA MISLIŠ DRŽAVO JE PA NEKAJ DRUGEGA
grin1.gif

Z VSEM DRUGIM SE STABO STRINJAM KAKEGA ŽUPANA IMAJO V MB
cool-1.gif

pozdrav.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.889
113
Čakam samo še da bo rekel, naj vedeževalki Karin vlada elektriko pa vodo plača, saj ona je ja zaslužna meščanka.
cheer.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
JA mislim da je bilo tako MTB pokupil vse parcele pod Pohorjem ,plani niso uspeli nobenemu pa je vse šlo u PM tak je zdaj to ,nobeden nič kriv vsi krivijo državo da ni univerziade. to pa je nič druga kot nesposobnost mestnega sveta občine MB samo tega noče nišče priznati
grin1.gif

pozdrav.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
KSZ:

Tako kot jaz razumem, država za univerzijado ni dala nič razen 3 milijonov za kotizacijo. Razumljivo je, da občina ni želela iti v nove investicije/nakupe brez zagotovil države o sofinanciranju. Občinska blagajna je že tako prazna zaradi EPK-ja in projektov v mestu - verjetno pa tudi zaradi poslov "prijateljskih podjetij" ki so nekatera šla v stečaj (očitno se je premalo pokradlo
smile-1.gif
) . Ne glede na to da je Franc "kmečki človek" je za razliko od prejšnjega župana v mestu le nekaj naredil. Obnova tržnice, obnova trga, lutkovno gledališče, obnovljena je ulica Kneza Koclja itd... Razumeti je tudi treba, da je gospodarska situacija v mestu slaba. Ne glede na to da je Maribor 2. največja občina v zadnjih 20 letih Maribor in podravska regija vedno zaostajata po razvojnih kazalcih. Težave Maribora se vlečejo iz konca 80-ih let ko je začela propadati industrija v mestu. Maribor je živel od kovinsko-predelovalne industrije in tekstilnih podjetij, bolj ali manj vsa so propadla... Danes Maribor iz dreka vlečejo manjša in srednja podjetja, za razliko od nekaterih drugih mest v Sloveniji v Mariboru država ni rešila niti ene večje firme.
Maribor tudi nima takega tržnega potenciala kot ga ima Ljubljana, v Ljubljani se investitorjev tare (oz. se jih je pred krizo), v Mariboru pa boš investitorja težko prepričal da pride in vloži milijone v neke poslovne prostore.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
ja , z šerifom na čelu sedaj iščejo krivce drugje samo sebe ne vidijo
cool-1.gif

bil sem že tako ali tako v dilemah za to sranje -metanje denarja vstran --da se bi drugi bogatili
grin1.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
se strinjam da je se res v MB gradilo in tudi nekaj naredilo (PORAZ JE EDINO TRŽNICA ) zadnjih par let pa je bilo preveč kupčkanja med požrešnimi gradbinci in občino cij čim več zaslužiti z preprodajo in nič vlagati v občino in to jih je vse skupaj drago stalo
shocked-1.gif

pozdrav.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Nobeden ne trdi, da se ni nič naredilo. Težava je le v tem, da je v tem času bilo en kup nekih kriminalističnih preiskav, ki so pa obtičale na neki točki. Ziher pa te preiskave niso bile za brezveze...
In kot drugo, ta univerzijada je očitno bila beden projekt, kjer bi spet nekdo lepo zaslužil. In to so vodilni v državi tudi opazili...

In nenazadnje, čemu forsiranje univerzijade, če ne bi bilo potrebe po gradnji novih objektov? Kaj bi občina MB imela od tega, da bi bili npr. skoki v Planici? Stroški bi bili, interesa za financiranje ni...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.836
854
113
toti Maribor
Sem mariborčan in me je sram, da imamo takega kretena za župana.
redface-1.gif
Samo si poglejte, kaj je to tele naredil s tremi ribniki, ali pa gradbišče, bivši MTT na desnem bregu. Teleeeeeee

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
JA TAK JE TRŽNICA V K**** trg L. Š .je po mojem v redu lepo narejen predolgo trajalo preveč denarja. Pa še vso orodje sem moral nositi po pol mesta da sem prišel do strank ker je ta k***** obnova trajala tak dolgo
jezen.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tržnica je katastrofa v Mb.
To se je pač pametni mestni arhitekt spomnil za takšne nadstreške, za katere je bilo jasno, da ne bodo zdržali prve plohe.

Druga zadeva pa je, kdo še sploh hodi na tržnico.

zakon@ to o čemer pišeš je še večja sramota. Itak Nigrad plačujemo 2x več kot porabljeno vodo, sedaj bi pa to dvignili kot si napisal za 75%.
Pa to je noro.

Na treh ribnikih se nekaj premika, odkar je nekdo drug prevzel, dokler je šerifov prijatelj delal, so dela stala, saj sem že fotografiral in tukaj objavil.

Jaz ne vem kako je možno za 76% dvignit storitev, ki NONSTOP že sedaj z vsakim mesecem zvišuje. Kje je podlaga za takšen dvig?

To je kriva država, ker ni zakonsko urejeno, da lahko storitev max. zraste glede na letno inflacijo.

Ker dvignili bodo tudi ceno vode ipd..

Samo čakamo lahko, da se bo komu res spipalo.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
ja , šerifa bote morali menjati ---sam tak in tak ne bo šel
crazy1.gif

v peš cone z avtom pa sploh ni šans da pridem saj so me hoteli tak olupiti z cehom da bi lahko prišel da svojih strank z dostavo materiala da ti hudo postane pa se sedaj ne sebinaljubo izogibam strankam ki so na kakih lokacijah razen nekaterih ki imajo kartico za tote k*** stebre. Delaš pri KOÐAKU vse lepo zagrajeno gradbišče pa ti pride redar pa te žene z avtom ven češ da ne moreš tu biti ker oviraš pešce pa si na gradbišču . čimprej ga zamenjajte
zmaga.gif

da nebomo skrenili steme UNIVERZIADA !!!
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: