Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
prva pametna od te vlade. Zdaj pa so šli milijončki ko so zemljo kupovali...
Spet bo kriza v bankah.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
prva pametna od te vlade. Zdaj pa so šli milijončki ko so zemljo kupovali...
Spet bo kriza v bankah.
res me zanima o kateri zemlji je govora? maš kake podatke al je to samo baba cula pa dalje rekla...mislim saj mate Prostor od gursa, pa pokazi kje se je na teh doticnih parcelah pred kratkim menjal lastnik....
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz sem slišal bolj informacijo, da občina sploh še ni pridobila večine zemljišč predvidenih objektov. Tako da je tukaj kriva izključno nesposobnost občine. Zakaj bi država dajala denar za nekaj, za kar občina niti zemljišč nima? In s tem, da je ta občina zagotavljala, kako bo ona vse sama zagotovila, praktično brez potrebnih intervencij države?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz sem slišal bolj informacijo, da občina sploh še ni pridobila večine zemljišč predvidenih objektov. Tako da je tukaj kriva izključno nesposobnost občine. Zakaj bi država dajala denar za nekaj, za kar občina niti zemljišč nima? In s tem, da je ta občina zagotavljala, kako bo ona vse sama zagotovila, praktično brez potrebnih intervencij države?
Točno, občina še ni pridobila zemljišč. Zato pa so jih pridobili tisti, ki so vedeli kje naj bi občina odkupovala. Ampak sedaj občina ne bo odkupovala...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po eni strani ima prav, ker ta novinarka je tečna in je spraševala neumnosti.
Sprašuje z odgovorom, kar je nekorektno.
Zadeve so čiste, ko se pogleda v papirje, pop tv pa bi seveda rad neko ekskluzivno zgodbo, vsem pa nam je bilo jasno že zadnji dve leti, da denarja ni in da univerzijade ne bo.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Hvala bogu, tega bedaka je blo treba spravit na realna tla.
pa.se ena zanimiva sveza: mb azil vodi zdaj.snaga. prva poteza je bila menjava vodje oz. Veterinarja. Novi veterinar je iz dupleka