Univerzijada MB

mistique

Guru
16. jun 2009
14.197
1.983
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ja, z veseljem ga pelješ v center, da se lahko sprehodiš. Res si tipični primerek
wink-1.gif

V Lj se je življenje KONKRETNO podražilo in se še draži. In vse to zaradi par tlakovcev, da se "lažje" sprehodiš ti po centru...

Recimo konkretno se je meni z jankoviæem življenje konkretno poslabšalo, saj mi je zaprl dostop do lastne hiše. Ampak OK, se preživi, ker je res TOOOLK naredu
evil.gif

Kdo od kapitalističnih veljakov pa bi po tvojem mnenju pocenil življenje? Katera od naštetih storitev se je v drugih krajih pocenila? Na voljo imaš vse mestne občine v Sloveniji. Lahko izbereš tudi katero drugo državo (ker v Sloveniji je itak sranje).

Zaprt dovoz do lastne hiše se da mogoče celo urediti. Samo boš raje jokal, kot pa, po vsej verjetnosti plačal, a ne? Si moral zdaj helikopter kupiti ali prideš pod zemljo do hiše?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mistique pravi:

Kdo od kapitalističnih veljakov pa bi po tvojem mnenju pocenil življenje? Katera od naštetih storitev se je v drugih krajih pocenila? Na voljo imaš vse mestne občine v Sloveniji. Lahko izbereš tudi katero drugo državo (ker v Sloveniji je itak sranje).

Zaprt dovoz do lastne hiše se da mogoče celo urediti. Samo boš raje jokal, kot pa, po vsej verjetnosti plačal, a ne? Si moral zdaj helikopter kupiti ali prideš pod zemljo do hiše?

Se je, ampak ne tako kot v mol, ko dražijo vse povprek. Pač nasedle projekte je treba plačat...

Za dovoz nisem jokal, ampak sem plačal, da sem lahko vsak iz trgovine zvozil do doma. Pa še to takrat, ko jih večina v lj še spi
wink-1.gif

Tudi nisem jokal, ko sem moral parkirat pri NUKu pa o otrokom, marelo, pa 4imi vrečami iz štacune hodil čez cel center, ker je bil kongresc totalno zaprt... Sem pa pizdil, predvsem zarad kretenov, ki ne znajo razmislit kako uredit zapore.

Zakaj bi ga pocenil? Če bi samo ostalo na nivoju, oz se resnično dražilo zaradi stroškov... ne pa zaradi investicij.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
No, meni se je Ljubljana precej bolj priljubila in mi je všeč, če tebi ni ti pač ni in verjamem da imaš svoje razloge. Ko se srečava v centru greva pa vseeno lahko na (predrago) pivo
nahrung002.gif

Komot, poznam bifeje kjer je cena pira normalna
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kazen tukaj niti ni tako velik problem, večji problem je ugled in dejstvo, da potem kar nekaj časa ne bomo mogli organizirat nič, ker bomo zgubili kredibilnost.

kangli brco v rit, res me čudi kako največji lopovi v SLO slovijo kot najboljši župani (popovič, jankovič, kangler)
Pa kakšen ugled je problem??? A ga še sploh imamo??? Še dobro, da nam ne bodo dali nič organizirat. Vse pametne države tega sploh nočejo sprejet, če vedo da ne gre skoz. Naši pa... "bomo organiziral" pa folk kmal več za "burek ne bo imel". Ponujal nam bodo pa še razne prireditve... sigurno... in to iz enakega razloga.... ker drugi ne bodo hotli. Te štiri milijone naj pa vrnejo tisti, ki so organizacijo sprejeli. Takšne gluposti se delajo zato, ker nikol nobeden od odgovornih za nič ne odgovarja. (aha... pol ne bo več nobeden odgovoren... )
Prvo naj državo organizirajo, pol pa naj prireditve.

PS : 800 mil je treba zmanjšati javno porabo, na drugi strani bi pa 30 investirali v projekt, ki bo imel izgubo.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Dajta no.

Pustite žabarji vsaj eno temo Štajercem, ne vse v Ljubljano prenest.

Sporočil, ki jih je napisal moderator ni mogoče predlagati kot SPAM.

diskriminacija!
grin1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.197
1.983
113
Emona / Carnium
Za investicije ni denarja (npr. VO-KA). Verjetno je podobno v kompletnem holdingu (LPP je posloval z izgubo). Tako, da se bo (ko se bo) zdaj dražilo zaradi česa drugega.

Niso za stanovalce namenili tudi del parkirišč v parkirnih hišah, ki se nahajajo v četrtni skupnosti Center? 2/3 parkirne hiše na Kongresnem je v bistvu namenjene stanovalcem. Koliko stane dovolilnica za stanovalce? 50€ mesečno?
Drugače tudi jaz kdaj parkiram precej daleč od vhoda v blok, pa ne stanujem v centru oz. območju zaprtem za promet.

Sicer smo pa res off.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Za investicije ni denarja (npr. VO-KA). Verjetno je podobno v kompletnem holdingu (LPP je posloval z izgubo). Tako, da se bo (ko se bo) zdaj dražilo zaradi česa drugega.

Niso za stanovalce namenili tudi del parkirišč v parkirnih hišah, ki se nahajajo v četrtni skupnosti Center? 2/3 parkirne hiše na Kongresnem je v bistvu namenjene stanovalcem. Koliko stane dovolilnica za stanovalce? 50€ mesečno?
Drugače tudi jaz kdaj parkiram precej daleč od vhoda v blok, pa ne stanujem v centru oz. območju zaprtem za promet.

Sicer smo pa res off.

60€ in ja, res smo off
grin1.gif

btw: garaža ni bla narejena v enem dnevu
wink-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ok, dosti OFF, torej res me zanima glede univerzijade. Spomnim se da je takrat ko so jo dobili bil Franc ponosen in se je napihoval kot žaba (štajerska)
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
drugačni časi so bli takrat ... je pa itak totalna bedarija, podobno kot iluzije o smučanju na 300 m nadmorske višine, "sreča" da je naš župan pokradel kolk je mislo preden bi res začeli smučarsko progo do ruš delat pa sedežnice pa nevem koga kurca vse ... a snega ni 10 cm
bonk.gif

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Hmmm, zakaj sem včeraj videl totega Franca na TVju, ki jamra da naj država zagotovi 30 mio eur za Univerzijado, če ne jo bodo pač odpovedali in bo DRŽAVA krila cca. 4 mio škode zaradi odpovedi.

Aha, torej teorija o sedmici le ni tako iz trte zvita ... zneska se nekam točno ujemata
evil.gif

Kako že pravjo: gajba ma 24 flaš, dan pa 24 ur ... to že ne more bit naključje (p.s. čeprav je v gajbi "samo" 20 flaš)

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik X3m pravi:
Citat:
Hmmm, zakaj sem včeraj videl totega Franca na TVju, ki jamra da naj država zagotovi 30 mio eur za Univerzijado, če ne jo bodo pač odpovedali in bo DRŽAVA krila cca. 4 mio škode zaradi odpovedi.

Aha, torej teorija o sedmici le ni tako iz trte zvita ... zneska se nekam točno ujemata
evil.gif

Kako že pravjo: gajba ma 24 flaš, dan pa 24 ur ... to že ne more bit naključje (p.s. čeprav je v gajbi "samo" 20 flaš)

hysterical-1.gif
no, potem je pa strošek odpovedi pokrit. Novinarji so pa tako iskal novopečenega miljonarja...
Sam, če bi bilo to "slučajno" res.....
10.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.315
3.934
113
Citat:
Karin mu je povedala številke pa sta dala fifti:fifti
hysterical-1.gif