Univerzalni daljinc iz Lidla

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.889
630
113
Daj se nauči pravemu odgovarjat.
grin1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Daj se nauči pravemu odgovarjat.
grin1.gif

off:
Logitech je itak zakon
evil.gif

on:
Ko že ravno tako hvalite logitechov univerzalc:
Kaj pravzaprav vse zmore? Je možno upravljanje poljubnih naprav ali samo tistih ki jih ima v neki bazi (npr. vtipkaš kodo naprave in jo potem zna upravljat). Kako je s tem pravzaprav?

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Finta Harmonya ni v tem, katere naprave zna upravljati. To znajo vsi.

Finta je v funkcji Activites, kjer si sprogramiraš najpogostejše aktivnosti, ki jih v svojem domu uporabljaš in potem samo s pritiskom na en gumb dosezeš to, da ti npr. prižge tv, prestavi na ustrezen kanal, prižge set top box, prestavi na kanal in potem imaš npr na tipki chanel na daljincu upravljanje programov, na vol pa glasnost na tv-ju ali pa npr. na hišnem kinu.
Ko npr. pritisneš tipko za drugo aktivnost, ti najprej ugasne naprave iz prve aktivnosti, ki jih ne rabiš, prestavi tv na drugi vhod in prižge dodatno npr. bluray predvajalnik itd.

Torej ni fora samo v številu naprav, ki jih krmiliš, ampak v kombinaciji vsega samo z eno tipko.

Je pa drag, se strinjam. Ampak primerjava z navadnimi univerzalnimi daljinci je čisto neustrezna. Sem jih imel več. Tudi tistega iz Lidla.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.889
630
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Je možno upravljanje poljubnih naprav ali samo tistih ki jih ima v neki bazi (npr. vtipkaš kodo naprave in jo potem zna upravljat). Kako je s tem pravzaprav?

Pri najcenejšemu Harmony 300 je tako, da bazo ima isto kot ostali, torej 5000+ znamk in 5000 x n naprav. Če tvoje naprave slučajno vseeno ni, potem moraš pritisniti par tipk na obstoječemu daljincu in gre v bazo pogledat če kaj takega že obstaja. Če ni, pa lahko posnameš vse komande iz starega daljinca.

Jaz imam npr en star xoro domači kino + panasonic tv + wd player + (siol tv, ki ima žal bluetooth daljinca)...

In na daljincu sploh nič ne preklapljam med napravami, ker sem pri TV komandah na gumbe play stop itd... posnel komande od WDja.
Z gumboma List in Live pa preklapljam med HDMI3 (WD) in HDMI1 (SiolTV).
zmaga.gif

Harmony 300 pa nima aktivnosti, ker nihče nebi dal 150€, če bi dobil isto za 22€. Ampak jaz imam vse naprave ves čas prižgane tako da tega ne pogrešam, glavno da lahko z enim pritiskom na gumb preklopim med HDMI vhodi.