Univerzalni daljinc iz Lidla

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
eh klinc, sem si tut jst vzel 3min časa, pa za siol skopiral:)
za macro je pa res mal bedno, da moreš z dvemi rokami.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
A lahko napišeš kako si siol daljinec skopiral. V navodilih namreč piše, da moraš obe napravi najprej sparit.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
A lahko napišeš kako si siol daljinec skopiral. V navodilih namreč piše, da moraš obe napravi najprej sparit.
Točno to tudi mene baše. Se igram že 1 uro z daljincem od T2 in ne dela nič. Ga pa probam na CBL/SAT spravit in po navodilih za Funkcijo učenja.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men je s prve delalo:)

siol sem spravil na tipko AUX.
najprej sem na tipki AUX spremenil kodo na 001, potem pa sem samo začel z učenjem vseh tipk tako kot piše v navodilih.

to, da moreš najprej sparit je po mojem samo v tem fora, da ti ni potrebno vseh tipk potem priučit (kao manj dela).

še ena dobra funckija se skriva:)
če imaš dvd priklopljen na kak reciver lahko z izbiro DVD upravljaš dvd player in glasnost štelaš od reciverja, brez da bi za vsako mogel preklpaljat med napravami. Funkciji se reče vol lock

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
Sem probal sedaj T2 se na AUX, pa ne dela.
No, meni je vazen Siol. Zal bom lahko sprobal sele v torek.
A je ze kdo probal, ce dela Xbox od Microsofta?

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
No, evo. Sedaj sem tudi jaz sprobal in uspel spariti še Siol daljinec po načinu od Fusiona. Je pa nekaj fint zaradi katerih po mojem tudi tebi ne uspe. Prva finta zaradi katere sem se tudi jaz matral je to, da moraš tipko na original daljincu, katere funkcijo kopiraš, držati pritisnjeno in ne samo pritisni/spusti. V tem primeru ti napiše FAILED. Če jo držiš pritisnjeno kake tri sekunde, ti potem izpiše SUCCESS. V vsakem primeru ne uspe (vsaj meni ni), tako da včasih je pri kaki tipki treba večkrat ponoviti postopek.
Po mojem je to odvisno od razdalje med obema daljincema, ki mora biti kar krepko manjša od treh cm kolikor piše v navodilih.
Toliko sem uspel do sedaj razrešiti. Sem že mislil, da bo zadeva samo pogojno uporabna, sedaj pa sem uspel njeno uporabnost razširiti.

Žal ti za xbox ne znam dati odgovora.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
Sem kar prav delal, ker mi je napisalo Succed, če ni, sem ponovil, pa na T2 vseeno ni delovalo. Še dobro, da me T2 niti ne zanima toliko.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz pa nisem nič spreminajl kod, samo sem izbral gumb "tuner" gor mi še zdej piše ena koda, mislim da 075, pa potem sem izbral Learn key .. pa samo pritiskal ...

Daljince sem imel na cca 2cm razdalje, tipko pa držal kako sekundo, doker ni napisalo Success ... kakšno tipko je bilo potrebno ponoviti. Drugače hitro in enostavno ... vse tri daljince sem rešil zelo hitro in delujejo vsi trije.

Samo se morem še navadit, kam sem dal katere gumbe :)

Lp

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Sem kar prav delal, ker mi je napisalo Succed, če ni, sem ponovil, pa na T2 vseeno ni delovalo. Še dobro, da me T2 niti ne zanima toliko.

Ja, sem tudi jaz poskušal s t-2 motorolo, napiše sicer, da se je uspešno naučil tipke originalnega daljinca, a motorola ne trzne nanj ...
frown-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ksz
Bemu sunac, tut men ni ratal t2 amino. Po mojem more bit ena fora.
aja pa sorry, prej pozabu oment, da je tipko potrebno mal dlje držat, če ga učiš.

nagrada za skopiranje t2 daljinca:)!

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Pozdravljeni!
Ne morem daljinca pripraviti, da bi delal na tastarem XBOX-u, tudi če kopiram funkcije iz originalnega daljinca. Težava je tudi pri uporabi na starem TV GRUNDING, kjer sicer osnovne funkcije delajo, ne morem pa usposobiti, niti s kopiranjem, tipko za programiranje programov??? Ima kdo kakšno idejo ???
confused-1.gif

lp

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.083
428
83
45
dolenska
Lahko ti pomagam. porabi macolo.
LG serija 5000 TV samo osnovne funkcije, to je pa to. Dam mu še eno možnost, da se izkaže, drugače ga stolčem.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Natanko tako, jaz imam stari tv in mi ta daljinec čisto zadostuje, da ga vklopim, pogledam ttx in šaltam med kanali, nič drugega ne rabim kot to.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Pozdravljeni!
Ne morem daljinca pripraviti, da bi delal na tastarem XBOX-u, tudi če kopiram funkcije iz originalnega daljinca. Težava je tudi pri uporabi na starem TV GRUNDING, kjer sicer osnovne funkcije delajo, ne morem pa usposobiti, niti s kopiranjem, tipko za programiranje programov??? Ima kdo kakšno idejo ???
confused-1.gif

lp
Meni stari Xbox deluje odlično (imaš shranjeno noter na DVD-ju pod Microsoft zgolj ena koda in to je to
cheer.gif
). Aja, na Xbox-u imam XBMC, vendar to verjetno ne vpliva nič.
Siol STB sem si naštimal z ročnim kopiranjem na CBL/SAT, TV LG je zrihtal sam, nekaj me pa heca z mini stolpom (radio, CD, kasetar) Sony, kateri mi ne dela pravilno. Tudi ročno kopiranje ni pomagalo. Sploh pa ne vem, kam naj ga dam, a na tuner, tape, CD? Kr neki. Ampak ta mi ni tako zelo važen. Važno, da je STB, Xbox in pa TV delujejo brezhibno
cheer.gif
. Zaključek: več kot vredno denarja.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

Ja, sem tudi jaz poskušal s t-2 motorolo, napiše sicer, da se je uspešno naučil tipke originalnega daljinca, a motorola ne trzne nanj ...
frown-1.gif

z T-2 Motorolco je NO GO.......
10.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
A je kdo uspel sparit/prenesti funkcijo open. Meni namreč delajo vse druge tipke razen open. In to velja tako na DVD playerju kot tudi na CD. Sicer je res, da moraš itak iti do naprave, da vstaviš nov disk, sam prej kot jaz med tistimi drobnimi gumbki najdem open, se ful namatram.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men je ratal na dvd yamada 6700 playerju.

dam za gajbo unmu k mi zrihta, da dela na t2 amino-tu
smile-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Isto Yamado sem jaz kar skopiral. Se vedno mi pa ne dela Sonyjev reciever
bonk.gif
Vseeno ok... znebil sem se daljinca od DVD-ja. Za tv in dvb-c sem prej uporabljal enega.