Union pivo

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
Saj se tudi jaz ne nalivam z njim, ampak sezona piknikov je v razmahu in drugega kot pločevinko težko dobiš.
To razumem, meni je bolj žalostno oz. moteče, da union in laško v piksni kar se okusa tiče, nista nič drugačna oz. še slabša od generikov iz diskontnih trgovin. Osebno za ceno "slovencev" raje pijem steam brew iz lidla ali kak cenjši češki izdelek. Neprimerljivo.

So mi pa "slovenski" brezalkoholni pivovarski izdelki kar všeč.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Men "noben" pir iz piksne ni dober. Vecina iz steklenic je boljsih.
Nimam sicer nekih glavobolov po njem ker se ne nalivam, sem pa ze po enem "matast" zato res redkokdaj vec kot dva/dan popijem.
Ja, slovenci ne znamo kupiti/piti drugega kot union in lasko. Jaz si ga zase nikol ne kupim. V italiji sem kupil uniona za evro v 0,66 flasah. Sicer pa kupujem zase v steklenicah v “doskontih", leclercu.... Kolikor ga sam popijem doma. Najbrz kako "gajbo" na leto.
Naceloma sem raje na vinu.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.392
1.405
113
Heineken iz Blada točen je pa sploh neproblematicen. Sem imel na morju in si tocil cele dneve....kot da ne bi pil. Edino baloni so dragi kot svinja

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Da ne bo kdo tople vode odkril. Piksna je najbolj idealna embalaža za pivo. Seveda je pa za brozgo ki jo trenutno tlačijo v Union piksne čist vseen če bi jo v plastiko.

Rekreacija

Majstr
7. avg 2019
991
556
93
Meni je najboljši Laško Golding, je par centov dražji kot "navaden" ampak ima vsaj 0,5 grama hmelja tako da ima res okus po pivu. Ali pa katero temno. Ta imajo pa več ali manj isti okus. Na zdravje! :nazdravje: