Si pač laik.....pa ne okol okusa ampak okol vode v Ljubljani.In katera je boljša?
Če mene, laika, vprašaš, bi rekel, da iz vrtine v Laškem. Ker vrtina v centru Ljubljane zna bit "drugačna"...
Si pač laik.....pa ne okol okusa ampak okol vode v Ljubljani.In katera je boljša?
Če mene, laika, vprašaš, bi rekel, da iz vrtine v Laškem. Ker vrtina v centru Ljubljane zna bit "drugačna"...
To je res od okusov, samo če uniona objektivno oceniš, je to pač tako kot sem napisal, pa nekaj vem od ocenjevanja piv. Vmes je že bil po Šrotovo koruzna brozga, pa zdaj ni več, bo pa spet. Tudi Laško je to nekoč bil (zelo dober lager), oziroma je še zdaj, samo Club v steklenicah, ki se prodaja v Avstriji. To kar terajo v zelene piksne je navaden koruzni pils.Glej, tebi je Union soliden predstavnik lagerja. Drugim Laško pivo. Tretjim xxx pivo...
Okusi so različni...
Ne vem pa, zakaj bi naj bil Union potem drugačen, kot je zdaj. Enako za Laško pivo...
Heiniken na splosno je slabo pivo, narejeno in preskuseno po severno evropskem okusu.Heineken iz Lj je v primerjavi z drugimi (npr. iz Avstrije) oduren. Morda bo v Laskem bolje
Heiniken je pivo prirejeno splošnem okusu (beri ni okusa). Če pa prav vem, ga pa varijo v Laškem in ne v Unionu.Heiniken na splosno je slabo pivo, narejeno in preskuseno po severno evropskem okusu.
Pač ne pij slovenkih piv... Preprosto...To je res od okusov, samo če uniona objektivno oceniš, je to pač tako kot sem napisal, pa nekaj vem od ocenjevanja piv. Vmes je že bil po Šrotovo koruzna brozga, pa zdaj ni več, bo pa spet. Tudi Laško je to nekoč bil (zelo dober lager), oziroma je še zdaj, samo Club v steklenicah, ki se prodaja v Avstriji. To kar terajo v zelene piksne je navaden koruzni pils.
Kaj je preprosto?Pač ne pij slovenkih piv... Preprosto...
Ker je druga voda, ali še nisi opazil razlike pri kavi, da če jo drugje skuhaš ima tudi drug okus.Glej, tebi je Union soliden predstavnik lagerja. Drugim Laško pivo. Tretjim xxx pivo...
Okusi so različni...
Ne vem pa, zakaj bi naj bil Union potem drugačen, kot je zdaj. Enako za Laško pivo...
Ja, zato so stanovanja v Situli bilia skoraj zastonjHja, zame je težko nadstandardno, ko imaš v bližini zelo prometno železnico...
Tam je v planu Tivolski lok s katerim bi se povezali primorska in gorenjska proga. Nekoč je Tivolski lok že obstajal.A se ni nekaj govorilo, da bi se tisti prostor tam izkoristil za razširitev železnice?
A si ti Žabar k si tako jezen skoču?Vidimo ja, da zelo uživaš v ljubljanski greznici. Ljubljanica v Savo, Sava pa k tebi. Najbolje v kevder ko je treba patugo nacoprat za prijatelje. Koliko sto kil cukra si letos pripeljal noter?
Pa saj to je jasno, kar se vode tiče. Kaj pa, če je voda v Laškem boljša? Bo verjetno tudi Union boljši, a ne?Ker je druga voda, ali še nisi opazil razlike pri kavi, da če jo drugje skuhaš ima tudi drug okus.