Union Olimpija 2009/10

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pa ne Sagadin!!!
On je eden od tistih junakov, ki je sestavil ta dolg Olimpije, da sedaj ne morejo kupiti enega trenerja in par igralcev.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
PUŠIONA
smile-1.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Pa ne Sagadin!!!
On je eden od tistih junakov, ki je sestavil ta dolg Olimpije, da sedaj ne morejo kupiti enega trenerja in par igralcev.

Dolg mu nej od plače trgajo
smirk-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
tole bi res rad slišal kako je sagadin iz klubske blagajne oz proračuna kradel denar...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik netko pravi:
tole bi res rad slišal kako je sagadin iz klubske blagajne oz proračuna kradel denar...

Tole pa nevem kje si slišal.
Rekel sem samo, da je sodeloval tekrat ko je Olimpija nabrala ta dolg. Če je pa kaj padlo še njemu pa hodijo samo govorice okoli.

Pa še moje mnenje o Sagadinu kot trenerju. Bil je eden najboljših v Evropi /sploh za mlade igralce) a ga je žal povozil čaš. Če Olimpija želi dober rezultat v dost kratkem času naj kupi enega dobrega tujca. Če pa dela ekipo na dolgi rok naj pa pusti Zdovca, da se prvo nauči kako voditi ekipo. Sam potem ne jambrat pa sodnike krivit, ko bodo tudi iz druge slovenske lige izpadli.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
naštej nesmotrne nakupe...
kdo je za pogodbe zadolžen v klubu?
kakšna je bila strategija v času njegovega delovanja?
glede na strategijo, ki so jo takrat ubrali ne dvomim, da je kakšen procent njemu kapnil saj je izdelal do takrat še neformirane igralce vendar pa je uprava se mi zdi tista, ki bi to lahko preprečila... kje je torej problem oz kje je njegova krivda

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
To je približno slika, ki sem si jo jaz ustvaril v zgodbi o dolgu Olimpije. Ali imam prav ali ne, ne vem, vsekakor mu je uprava odobrila nakupe, sem pa daleč od kakšnega poznavalca UO in košarke na splošno, zato ti v bistvu ne morem odgovoriti. Morda ti bo povedal kakšen bolj kompetenten ljubitelj Olimpije tu gor.
redface-1.gif

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Jaz mislim, da je rešitev v tem, da OLIMPIJA izpade. Ne vem kako je lahko klub 100 let v EVROLIGI, rezulatati so pa NULA.
Naj se kvalificirarjo!!

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
ne razumem prav dobro kako v nekem trenutku postaviš neko trditev potem pa poveš da pojma nimaš in da ti samo tako misliš čeprav za to nimaš nobene osnove... to je na nivoju branjevk ki na tržnici opravljajo ena drugo

človek omenil si nesmotrne nakupe povezane s sagadinom - torej na dan

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Moj osnovni post ni bil mišljen kot trditev, ampak kot razlaga, kaj "se govori". Kot tako v osnovi sporočilo ni res nič drugega kot čvekanje branjevk na tržnici, čeprav je dejstvo, da je ravno v času Sagadina dolg UO narasel v nebo. Razložil sem, kaj "se govori" in "sem slišal", sem pa daleč premalo informiran in v košarki preslabo podkovan, da bi zdaj lahko opravičeval svojo trditev, ki to sploh ni bila.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zdej pa itak jokajo da ni plac. Ja ok, stekam , da je bad ce ne dobis place. Sam kar so pa pokazal, ni cudnga da klub nima denarja, ce so se sponzorji, ki so dali ustno zagotovilo, ob vseh teh porazih raj sli, oz. pozrl obljubo. Pisda, ma clovk ucas feeling, da igrajo basket zarad denarja in ne zaradi ljubezni do kosarke. Mrs s takimi. Pa se smesn je, odkar je Milica skenslu, je sam se slabs....edini, ki je vnasal neko energijo v ekipo, pa se tega skensla. Napaka.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Danes modrujejo v Delu o odhodu Walsha, ces da "je ocitno ze planiral odhod, saj je bil med najbolj redno placanimi in je njegova placa tokrat zamujala samo 32 dni", torej dva ni preko maksimalnega roka (30 dni), ki je bil v njegovi pogodbi zapisan kot tisti, po katerem lahko pogodbo prekine. In zdaj mu bodo nasi kmetavzarji se metali polena pod noge, da bi mu ja pokvarili preostanek sezone, zato ker so oni zamujali s placili "samo dva dni cez maksimalni rok" ?

Da bi pa vodilni od teh chobanov kupoval po zmoznostih (iz Evrolige se da izpasti s tako bednim rezultatom tudi z bistveno manjsim proracunom) in tisto placeval redno, to pa ne - roki so v pogodbah zato, da jih raztegnes za nekajkrat in se potem delas neumnega. Bolj s(m)o balkanski od tistih bolj juznih, katerim se redno posmehujemo (ocitno neupraviceno).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Danes modrujejo v Delu o odhodu Walsha, ces da "je ocitno ze planiral odhod, saj je bil med najbolj redno placanimi in je njegova placa tokrat zamujala samo 32 dni", torej dva ni preko maksimalnega roka (30 dni), ki je bil v njegovi pogodbi zapisan kot tisti, po katerem lahko pogodbo prekine. In zdaj mu bodo nasi kmetavzarji se metali polena pod noge, da bi mu ja pokvarili preostanek sezone, zato ker so oni zamujali s placili "samo dva dni cez maksimalni rok" ?

Da bi pa vodilni od teh chobanov kupoval po zmoznostih (iz Evrolige se da izpasti s tako bednim rezultatom tudi z bistveno manjsim proracunom) in tisto placeval redno, to pa ne - roki so v pogodbah zato, da jih raztegnes za nekajkrat in se potem delas neumnega. Bolj s(m)o balkanski od tistih bolj juznih, katerim se redno posmehujemo (ocitno neupraviceno).

zdaj pa globoko vdihni in poglej malo kaka je situacija drugje po evropi... ni pla recesija mimo profesionalnega športa

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To so izgovori, pri nas (sem stejem seveda cel Balkan, kamor nasi klubi sodijo vsaj po placilni nedisciplini, ce ze po rezultatih ne pridejo nikamor blizu) je to nategovanje redno na spisku ze vsaj 10 let, pa ni bilo prej nobene recesije.

Tukaj so pred sezono vsi vedeli, da je recesija, pa so se spet stegnili predalec, potem pa javkajo ko so posledice ker ne izpolnijo svoje strani pogodbe.

Ce ne bi igralcev drugje bolj normalno placevali, ne bi nihce bezal od tukaj v tujino, tako je pa prakticno pol ekipe ze uslo. Isto je tudi v hokeju, resno mislis da drugje tudi tako nategujejo igralce, kot pri nas ?

V glavnem: so en kup ciganov s samimi izgovori, brez prevec slabe vesti jih bom nehal podpirati (se tistih nekaj obiskov tekem, kolikor jih je ostalo, bom zreduciral na 0).